İZ GAZETE - Ballıkaya  sosyal medya hesabı üzerinden başlattığı canlı yayında yerel yönetimlerle ilgili çalışmalarının başladığını söyleyerek ' Öncelikle kendi sokağımızla başlıyoruz işe, herkes kendi sokağını temizlerse belediyeye çok fazla iş kalmaz. Önümüzdeki dönemde hep beraber el ele  sokakları temizleyeceğiz arkadaşlar. Herkes kendi sokağını kendi temizleyecek. Çiğli'de yeni bir dönem başlıyor' dedi ve  elindeki hortumla parke taşı üzerindeki kumları temizledi.

VATANDAŞTAN TEPKİ ÇEKTİ

Videoyu izleyen vatandaşların su israfı diyerek tepki gösterdiği Ballıkaya ' Katılımcı belediyecilik' diyerek geçmişte örneklerinin olduğunu söyledi. Bir başka vatandaşın da ' Bu kadar su israfı yapılır mı? Su gelecekte en çok ihtiyaç duyacağımız temel ve zorunlu kaynağımız olacak. Siz bir idareci olarak bu konuda örnek olmanız gerekirken yanlış bir yöntemle insanları israfı teşvik ediyorsunuz.' diyerek duruma tepki gösterdi.

Kilit Parke üzerine saçılan kumların parke taşları arasına girerek parkeleri yere sabitlendiğini bilmeyen Ballıkaya videoya yorum yapan bir vatandaş uyardı. Vatandaş kumun parkeyi yerde sabit tuttuğunu ve zamanından önce kaldırıldığında araçlara zarar vereceğini yazdı.

Editör: Haber Merkezi