Karlıdağ, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında imza sürecini zamansız ve gereksiz olarak değerlendirdi. Karlıdağ’ın mesajını aralarında mevcut CHP İlçe başkanlarının da olduğu çok sayıda önemli siyasetçi beğendi.

İzmir siyasetinin önemli isimlerinden CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, imza sürecinin zamansız ve gereksiz olduğunu belirtti. Karlıdağ’ın gelinen süreçte Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek vermenin kaçılmaz olduğuna vurgu yaptığı mesajı şöyle:

“Bilinmesini isterim ki; Türkiye’de rejim değişikliği tartışması yaşadığımız bu dönemde, “Adalet Yürüyüşü” gibi tarihsel bir eyleme imza atan, “Adalet Kurultayı”nda, her çizgiden siyaset temsilcileri tarafından; ülkemizde Cumhuriyet değerlerinin korunması, adaletin ve toplumsal uzlaşının sağlanması mücadelesinde liderliği kabul edilen, “Milli İttifak” zeminini yaratırken, sorumluluk, tutarlılık ve demokrasi dersi veren Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'nun, dün olduğu gibi bugün de, hiçbir kişisel çıkar ve hesap gütmeden; sadece ve sadece, ülkemizin geleceğine ve Partimizin iktidar mücadelesinin doğruluğuna inandığımız için yanında olacağız. Tüm yol arkadaşlarımı, ülkemin tüm güzel insanlarını saygıyla selamlıyorum.”

Editör: Haber Merkezi