CHP Karabağlar Gençlik Örgütü virüse karşı süren mücadelede bugüne kadar yapılan çalışmaları aktardığı açıklamasında bundan sonra da ihtiyacı olanların yanında olacağız diyerek dayanışma ve mücadele çağrısını yineledi. 

''Ülkemiz ve dünya’yı etkisi altına alarak küresel bir sorun haline gelen pandemi mücadelesine parti genel merkezimizin talimatları doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in dayanışma çağrısına il başkanlığımızın öncülüğünde Karabağlar Gençlik Örgütümüzle birlikte biz varız diyerek ilk günden itibaren dayanışmada yer aldık.

Genel Merkezimizce başlatılan #BuBinadaGençlikVar projesi ile CHP Karabağlar Gençlik Örgütü olarak mücadelenin ilk gününden itibaren elimizi taşın altına koyarak 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılama konusunda yardımcı olduk.

Vaka sayısının her geçen gün artması ile birlikte git gide zorlaşan bu süreçte kimse mağdur olmasın, yatağa aç girmesin diyerek şimdi de büyük bir gayret ve özveri ile 7’den 70’e ihtiyaç sahibi, destek bekleyen her bir vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Chp işi siyasi şova döküyor diyenlere karşı;

Vicdanı körelmiş AKP bürokrasisi “Evladım aç diyen anaya geber diye tweet, Soma’da yere düşen maden işçisine tekme atıyor. O işçi, bu ana yatağına aç girerken onlara bu zulmü reva gören bürokratlar ‘karnı tok, sırtı pek’ yatıyorlar’’.

Bu sebeptendir ki ne zaman birilerinin ihtiyacı olsa kapısını çalacak, yardımlaşmada var olacak, her zaman olduğu gibi bu karanlık günlerde de örgütümüz ve CHP’li Belediyelerimiz ile hep birlikte yan yana mücadele etmeye devam edeceğiz''

Editör: Haber Merkezi