Gizem TABAN/İZGAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İzmir’e geldi. CHP İzmir İl Başkanlığı’nı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Akın, CHP İzmir İl Örgütünün yaptığı çalışmalar hakkında İl Başkanı Deniz Yücel ile bir görüşme yaptı, ardından ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Tunç Soyer ile bir araya geldi. Akın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’den kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
 



CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerine ilişkin İz Gazete’ye yaptığı açıklamada, “Önce il başkanlığımızı ziyaret ettik, İzmir’de yapılan çalışmalar hakkında görüştük. Ardından Büyükşehir Belediyemize gittik ve yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldık, yapılanları yerinde inceledik” dedi.

 



‘DERDİMİZ İNADINA BİRŞEY YAPMAK DEĞİL'

‘Ziyaretinizin, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP İzmir İl Kongresi’nde Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yaptığı kentsel dönüşüm eleştirileriyle bir bağlantısı var mı?’ sorusunu da yanıtlayan Akın, “Hayır bir alakası yok. Bizim derdimiz zaten inadına bir şey yapmak değil. Biz mücadele ediyoruz. Halkımızın refahını yükseltmek ve riskli binaların dönüşümünü sağlamak için belediyemizin çalışmaları var. Bu çalışmaları incelemek için geldim” diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi