İZ GAZETE -  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmiş olsun dileklerini Bayraklılılara ileten Özkan, "Sayın valimiz ile görüştük, Emniyet Genel Müdürümüz  ile de görüşeceğim. Bu eşkiyalar kim ise gereken işlem yapılacak. Biz bunu takipçisiyiz. Gece gündüz eşkiyaya karşı uyanık olacağız. Kazandığımız kesin ki sevgili başkanımızın bu işi başardığı kesin ki bu kadar panik ve telaş var. Bütün bunları elimizin, biz bu topraklardan kefensiz yatanların torunlarıyız. Biz o günden bu güne, cezaevlerine süründürüle sürüdürüle, bizi durdurmak isteyenlere karşı bugünlere geldik. Barışın ve sevginin yanındayız. Biz bu kente aşk ile bağlıyız. Aşkla ve umutla Bayraklı'dan, İzmir'den başlayarak Türkiye'yi bu karanlık günlerden kurtaracağız. Söz veriyoruz. Bayraklı'da bizim karşımıza çıkanlar asla asla başarılı olamaz." ifadelerini kullandı. 

'BACAKLARINI KIRARIZ, BİR DAHA YAPAMAZLAR'

Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğer bu hareketlerine devam ederlerse onların bacaklarını kırarız. Bir daha yapamazlar. Onun için kenti yönetenlere uyarıyorum. Bu eşkiyalara gereken dersi verecekler. Hiç kimse bizden kurşunla, eşkiyalıkla, dayak ile  yılmamızı beklemesin. Biz bu yolculuğu birleşe birleşe ve direne direne kazanacağız. Bütün siyasi rakiplerimizi, ellerine silah verdiklerini uyarıyorum. Bunu devam ettirirlerse bu Türkiye'nin sağduyusuna, bu seçimin doğru düzgün yapılmasına kast etmek olur. Bayraklı'dan sesleniyorum. 'Dün gece yaptı, bugün azdı', bunun üçüncüsüne ne Valilik ne de Emniyet izin vermeyecek' Buradan kesin kararlılıkla söylüyoruz. Bunu karşısına topyekun çıkarız." 

Bayraklılar ile buluşmak adına Ankara'dan geldiğini belirten Özkan,sözlerini şöyle tamamladı: 

 "Bu saldırı olayları gelince İzmir'e geldim. Cemalettin kardeşimin dediği gibi, 'Biz sevginin, barışın ve demokrasinin dışında hiçbir şeye tenezzül etmeyiz'  Biz incinsen de incitme diyen bir gelenekten geliyoruz. Ama bizim için de bir sınır var. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır." 

Editör: Haber Merkezi