CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç, STK'lara yapmış olduğu ziyarette 'ortak akıl'a dikkat çekti. Ayrıca STK’ların dernek ve odaların demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduklarının altını çizen Kılıç, "Ortak çalışmalar yapmalıyız. Kentin geleceği ile ilgili, ‘Ben’ değil, ‘Birlikte ne yaparız’ı düşünmek gerekiyor. ” dedi. CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Kılıç, ilçedeki STK’ları ziyaretlerini sürdürüyor. Aday adaylığını açıklayan Kılıç, Narlıdere'de birçok ziyaret gerçekleştirdi. Sivil toplum kuruluşları ve odalar ile bir araya gelen Kılıç, yapmış olduğu ziyaretlerde kurumların sıkıntılarını, beklentilerini de dinleyerek, Narlıdere ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

"HEP BİRLİKTE NARLIDERE'Yİ GELİŞTİRECEĞİZ "

Kılıç STK, dernek ve odalarına yapmış olduğu ziyarette şunları söyledi: "Sivil toplum kuruluşlarıyla, derneklerle, odalarla, muhtarlarla sürekli diyalog halindeyiz. Kentin gelişimine katkı sunan her kurumla görüşüyoruz. Ortak çalışmalar yapmalıyız. Kentin geleceği ile ilgili, ‘Ben’ değil, ‘Birlikte ne yaparız’ı düşünmek gerekiyor. Hedefim, Narlıdere'ye hizmet etmek ve halkımızın kaliteli yaşamasını sağlamak. Narlıdere, hepimizin ortak paydasıdır. Hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Bu yüzden fikirleri, düşünceleri, beklentileri ve sorunları benim için çok önemlidir. Hep birlikte Narlıdere'yi geliştirecek ve sağlıklı büyüteceğiz. Narlıdere'de bulunan herkesi kucaklayarak, hemşerilerimle birlikte Narlıdere'nin mutlu yarınlarını inşa etmek istiyorum. Düşüncelerinizi, beklentilerinizi her zaman bizimle paylaşabilirsiniz, ben de bundan çok memnun olurum. "

CHP'li Kılıç, aday adaylığını verdikten sonra, Narlıdere Alevi Bektaşi Derneği Cem Evi, Narlıdere Eğitim Sen Şubesi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Narlıdere Briç Kulübü, Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Narlıdere Dersimliler Derneği, Sivas İli İslim Köylüleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Narlıdere Kültür ve Dayanışma Derneği ( Malatyalılar ), Ordu Gürgentepeliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Çağdaş Erzincanlılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Narlıdere Diyarbakırlılar Birlik ve Dayanışma Derneği, Ayna Kültür ve Sanat Derneği'ni ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi