Sanayi Sitesi esnafının katıldığı bu geleneksel günde söz alan CHP'li İduğ, 2005 yılında kurulan ve teknolojik devrimlere önderlik eden AR-GE merkezi ile ilgili önemli bir gelişmenin de müjdesini vererek şöyle konuştu: "Değerli esnaf arkadaşlarım, 2005 yılında AR-GE merkezini kurduğumuz ve sevgili Kenan Altınuşak'ın fikriyle oluşan bu çalışma bizi çok iyi noktalara getirdi. Sayın Mahmut Özgener'in ziyaretinde çok önemli bir müjde aldık, AR-GE merkezine 100 milyonun üzerinde bir destek güncellemesiyle ilgili sayın Mahmut Özgener'e büyük bir alkış istiyorum."

Dr. İduğ, önemli bir detay olarak, AR-GE merkezinin Bornova ve Bornovalı için çok ciddi bir yere sahip olduğunun ve buraya yapılan 100 milyonun üzerinde bir destek güncellemesinin istihdam alanını gözle görülür bir şekilde genişleteceğinin altını çizdi.

"BORNOVA İÇİN BÜYÜK FIRSAT"

AR-GE merkezi hakkında istihdam alanını önemli ölçüde geliştirip, büyütecek müjdeli haberi vermekle sözlerine başlayan CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. İduğ, martın sonunu işaret ederek önümüzdeki yerel seçimlerin Bornova ve Bornovalı yurttaşlar için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2019 yerel seçimlerine yönelik hazırladığı 'Martın Sonu Bahar' ifadesiyle konuşmasını sonlandıran İduğ, şunları kaydetti: "Daha büyük bir fırsat olabilir mi? Otomotivci bir başkanımız var, otomotivci bir meclis başkanımız var... İnşallah biz de yakın zamanda bir otomotivci olarak görev alacağız ve Bornova'da hep beraber önemli işler başaracağız. Buna inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyor ve yakın zamanda martın sonu bahar diyorum."