CHP Konak’ta yılbaşı gecesinde görev yapan polis, şoför, esnaf ve güvenlik personeli ziyaret etii. İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve ilçe yönetimi soğuk havada zor şartlarda çalışan işçileri unutmadı. Ziyaret ettikleri Konak’ta ESHOT 1. Bölge Ulaşım Amirliği otobüs şoförleri, İzmir Emniyet Müdürlüğü nöbetçi emniyet görevlileri, Konak İskelesi güvenlik personeli, Kantar Polis Karakolu Emniyet Amirliği emniyet görevlileri, Halkapınar ESHOT Amirliği otobüs şoförleri, İzmir Metro güvenlik personeli ve Seyyar esnaflara çiçek dağıtıp, çikolara ikram ederek, Konak İlçe Başkanlığı  sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalarını noktaladı.

BAHAR HAVASINDA GEÇEN 2019

Başkan Gruşçu: “Martın sonu bahardır. 2019 yılında emeğin örgütlü mücadeleyle taçlanacağı ve aydınlık geleceği ilmek ilmek işleyeceğimiz bir yıl olacak. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak ezilenlerin, yoksulun, emekçinin hep yanındayız.  Özel günlerde ailelerinden uzak, çocuklarından ayrı kalarak görev yapanlara bir nebze de olsa moral vererek, unutulmadıklarını göstermek ve yeni yıllarını kutlamak istedik.” ziyaretlerinin amacını böyle anlatan Gruşçu açıklamalarına  “Biz emeğin, hakkın, hukukun partisiyiz. Biz adaleti, önce gelir adaleti olarak algılarız. Yurttaşın, emekçinin onurunu kurtaracak, onu ayakta tutacak gelir adaletini sağlayacağız. Bu nedenle buna belediyelerimizden başlayacağız. Belediye emekçilerimizin ücret ve iş teminatını sağlayacağız. Onların refahı halkın refahına yansıyacak.” cümleleriyle parti politikaları ve hedeflerini ekledi.

Genç Başkan yeni yıla ilişkin dileklerini ise “Çocukların güldüğü, gençlerin düşlediklerini gerçekleştirebildiği, kadınların özgür yaşadığı, engellilerin sosyal imkânlarına kavuşabildiği; kimsenin ötekileştirilmediği ve ayrıştırılmadığı, tüm hayallerinizin gerçek olacağı, huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.” şeklinde sıraladı.

Editör: Haber Merkezi