İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karşıyaka gençlik kolları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve  partililerin gündem hakkındaki yorumlarının,söylemlerinin medyada yeterli yeri alamamasına tepki olarak, söylemleri sokağa taşıdı. 
 

Karşıyaka’da yaşayan vatandaşlar, sabah yola çıkan işçi,öğrenci,kamu personellerinin hepsi güne Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri ile başladı. Gençlik kolları mensupları metro istasyonlarını, vapur iskelelerini, otobüs duraklarını ve merkezi yerleri ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin bulunduğu afişlerle doldurdu. 

Gençlik Kolları İlçe Başkanı Burak İnanır konuya ilişkin, “Madem ki halkımız genel başkanımızla buluşmasın diye medya tarafından baskılanıyor, o zaman bu sözler bizlerin çabasıyla sokaklarda yerini alacaktır. Kemal Kılıçdaroğlu halkımızdan uzak tutulamaz. Bizler halkımız için mücadele ediyoruz ve halkımız için varız. Medya gerçekleri yansıtmıyor ise örgütümüz, genel başkanımızın sözlerini o yada bu şekilde halkımızla buluşturacaktır. Her türlü baskıyı aşacağız. Bu ülkenin umudu, bu ülkenin baharı Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Susmaz susturulamaz. Onların medyası varsa bizim de  sokaklarımız var. Olağanüstü bir halde dahi açıklama yapmayıp, halkımızı bilgilendirmekten kaçınanlardan değiliz. Bizler, baharın güzel günlerin umuduyuz. Kemal Kılıçdaroğlu ne dediyse sokakta yerini alacak ve halkımızla buluşacaktır.” diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi