İZGAZETE - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in en çok destek verdiği isimlerden olan Ednan Arslan 743 oy alarak PM yarışını zaferle noktalandırdı.

PM’DE OLMAK BÜYÜK BİR RÜYA!

PM'ye seçilmesinin ardından açıklamada bulunan Arslan; “Bu iktidardan önceki son kurultayımızdı zaten adı da ‘İktidar Kurultay’ıydı. Benim gibi Gençlik Kollarında siyasete başlamış biri için Parti Meclisi’nde olmak bir rüya. Bu rüyam gerçekleşti.

GENEL BAŞKAN’A VE YÜCEL’E TEŞEKKÜR!

Bana güvenen başta Genel Başkanımız olmak üzere, İzmir İl Başkanımıza ve örgütümüze, kurultay delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Yükümüz ağır. Ülke Açısından yapmamız gerekenler var çünkü yönetemeyen savrulan bir iktidar var. Bunu anlatıp, bu iktidarın değişmesi için ilk seçimde halkın iktidarını kurmak için çalışmamız gerekiyor” dedi.

‘BEN BAŞARILI OLURSAM…’

Gençlik Kollarından gelmiş birinin partide siyaset yapan gençlere örnek olması gerektiği belirten Aslan, “Gençlerin önünü açmak adına önemli bir görev bu. Çünkü ben başarılı olursam partideki gençler daha çok partiye sahip çıkar ve emeklerinin bir gün bizim gibi partinin en önemli noktası olan Parti Meclisinde taçlanacağını bilirler” diyerek mutlu olduğunu ve partilileri mahcup etmeyeceğini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi