Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir programı, Adnan Menderes Havaalanı’ndan Ankara’ya hareketle son buldu. CHP Lideri’ni Ankara’ya uğurlamaya; CHP İzmir Teşkilatı, İzmir’in CHP’li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’ya uğurlamaya gelenler arasında Cumhuriyet Halk Partili Burak Akkol da bulunuyordu. Burak Akkol, Kılıçdaroğlu’na temsili olarak ‘İktidar Anahtarı’ takdim ederken, iktidar yolunda kuvvetli adımlarla yürüdüklerini ve ‘Tek Adam Rejimi’nin Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde yıkılacağını dile getirdi.

AKP ZULMÜ SİZİNLE BİTECEK”

CHP’li Akkol, Kılıçdaroğlu’na iktidar anahtarını takdim ederken, CHP Lideri’ne şu şekilde iyi dileklerini sundu:

20 yıllık AKP zulmünün; sizin öncülüğünüzde, Millet İttifakı ile son bulacağına ve sizi 13. Cumhurbaşkanımız olarak göreceğimize gönülden inanıyoruz. Bıçak kemiğe dayandı. Gencinden yaşlısına, esnafından öğrencisine kimsenin dayanacak gücü kalmadı. Sizin liderliğiniz ve büyük Türk milletinin teveccühü ile iktidar olacağımızı biliyoruz. Sizlerin en kısa zamanda Türkiye’yi, bu karanlık dönemden alıp aydınlık yarınlara ulaştırmanızı istiyoruz. İktidar olduğunuzda esnafı, memuru, çiftçisi, gazetecisi, emeklisi, öğrencisi, genci, yaşlısı, tüm Türkiye rahat bir nefes alacak. Siz Genel Başkanım’a bu anahtarı vermekten onur duyuyorum!

Editör: Haber Merkezi