CHP Konak örgütünün yoğun katılım gösterdiği toplantıya; CHP Kadın Kolları İl Başkan Yardımcıları, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkan Yardımcıları, CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi ve yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu ve yönetimi, Komisyon Başkanları ve yürütme kurulu üyeleri, Mahalle Sorumluları ve öbek sorumluları katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaklaşık 45 dakika süren bilgilendirme videosu Katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. 

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi, gerçekleştirdiği konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Serhadbeyi’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi; Partimizin en iddialı olduğu projelerden birisi “Aile Destekleri Sigortası ” projesidir. 

Ülkemiz gittikçe yoksullaşıyor. Çeşitli desteklerle geçimini sağlamaya çalışan 23 milyon yoksulun olduğu biliniyor. İşte bu yüzden iktidar olmak için projenin ne kadar önemli olduğu da anlaşılıyor. İktidar olmazsak yerelde ki gücümüzü de kaybedeceğimiz de unutmayalım. 

Genel Başkanımız bir elin verdiğini diğer elin görmediği, kadının yüceltildiği, aile birliğinin sağlandığı, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bu projeye çok önem veriyor.  

Genel Başkanımız, Parti Meclis Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız bu kadar çok çalışıyorken biz partililer ne kadar çalışıyoruz. Hele ki iktidara bu kadar yaklaşmışken. 

Geçen seçimlerde bu projeyi yeterince anlatamadık, çünkü biz partililerin çoğu bu projeyi tam olarak bilmiyorduk. Tam bilemediğimiz bir konuda da karşımızdakini ikna edemeyiz. İşte bu nedenle sizlerle burada toplandık. Aile Destek Sigortası projesini ben Cumhuriyet Halk Partiliyim diyen herkesin çok iyi bilmesi gerekiyor. 

İktidara bu kadar yaklaşmışken Genel Başkanımız günde 15-16 saat çalışırken, her birimiz sokağımızda mahallemiz de günde 1-2 saat çalışarak çocuklarımıza güzel bir geleceğin inşasına imza atsak çok daha kıymetli olur.

GELİYOR GELMEKTE OLAN

20 yıldır devleti yönetenler yoksulluğu bitirmek yerine yönetmeyi seçtiler.  Ben sana ekmek vereyim sen bana oy ver dediler. Biz Sosyal Demokratik Parti olarak yoksulluğu bitireceğiz. 

Aile Destekleri Sigortası projesi birazdan sizlere Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sunumu ile anlatılacak. Geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bilgilendirme toplantısı, yapılan video gösteriminin ardından son buldu. 

Editör: Haber Merkezi