Gizem TABAN/İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Çağrı Gruşçu’nun yaşanan ses kaydı krizi sonrasında istifa etmesinin ardından ilçe yönetiminin kararıyla CHP Konak İlçe Başkanı, Akın Küçükoğullarından oldu. İlçe binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Küçükoğullarından göreve seçilmesi ve yeni döneme dair açıklamalarda bulundu.

‘BİR TANE ÇATLAĞIMIZ YOK’

CHP Konak’ın yeni ilçe başkanı Küçükoğullarından, “Herkes bir hata yapar. Bizler Çağrı Başkan’ı o kadar çok seviyorduk ki bunu bir iş kazası olarak görün. Bir sinirle, biraz da doldurma ile ağzından kaçan kelimeler var… Biz onun devamıyız. Zaten benim üzerimde mutabakat sağlandı. Ben partiye ağabeylik yapmaya geldim, yolumuz sevgi yolu. Ancak Çağrı’yı da dışlamayalım. Herkesin sinirlendiği an oluyor. Bugün bir baba bile evladına ağzından bir şeyler kaçırabiliyor. O yüzden herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı var. İçimiz yanıyor ama bu bir süreç… Ağzından kaçmıştır. Ben dün gece ağladım, Çağrı benim evladım gibiydi. Benim burada yapacağım sevgi ile herkesle beraber olmak. Zaten benim yönetim kurulum gerekli her şeyi yapacak, birlik ve beraberlik içindeyiz. Bir tane çatlağımız yok. Belediye başkanımızla da hepsiyle mutabık kaldık, Çağrı da beni destekledi” diye konuştu.

“Bizim zaten kavgamız olamazdı, ailemiz bu” sözleriyle açıklamalarını sürdüren Başkan Küçükoğullarından, “Bir günden bir güne birbirimize sesimizi yükseltmedik. Bundan evvel nasıl yapıldıysa aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımız yanımızda. Hep beraberiz, çok çalışacağız” diye konuştu.

YÖNETİMDE YENİ İSİM

Öte yandan, ilçe yönetiminde Küçükoğullarından boş kalan yere yedek yönetim listesinden Fisun Dursun’un getirildiği açıklandı.

Editör: Haber Merkezi