Gizem TABAN/İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının gündemi partinin İzmir’de yapacağı kapsamlı çalışma oldu.

Edinilen bilgilere göre CHP, 8-9 Ekim tarihlerinde 2 gün boyunca yoğun saha mesaisi yapacak. Dış illerden 20 milletvekilinin de bu çalışmalarda yer alması planlanırken çalışma için gruplar oluşturulacağı öğrenildi. Her grupta; 1 milletvekili, bir il yöneticisi, bir ilçe başkanı, bir ilçe yöneticisi, bir Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve bir ilçe belediyesi meclis üyesinin olacağı aktarıldı. Çalışmalarda öncelik CHP’nin yerel iktidarda olmadığı ilçeler olacak. Bu kapsamda; Kiraz, Kınık, Bergama, Aliağa, Menemen, Bayındır, Tire’de köyler ziyaret edilecek.

Öte yandan, İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni il binasında tadilat çalışmalarının sona erdiği, yeni binaya ekim ayını ortasında taşınılmasının planlandığı öğrenildi. Toplantıda, 10 Ekim’de gerçekleşecek olan İl Danışma Kurulu Toplantısı ile ilgili hazırlıkların da konuşulduğu aktarıldı.

Editör: Haber Merkezi