BUĞRA KIZILKARA / İZ GAZETE- CHP İzmir İl Gençlik Kolları; İzmir’deki tüm kadın yöneticiler ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu ile CHP İzmir İl Başkanlığı’nda bir araya geldi. Toplantıda CHP bünyesinde kadın örgütlenme modelleri konuşuldu.

CHP Gençlik Kolları Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seda Bozdağ Güzelkaya da etkinliğe katılım sağladı. Güzelkaya, siyasette kadının önemli olduğunu, Türkiye’de kadının hiçbir yerde yok sayılmaması gerektiğini vurguladı.

‘KADINLARIN SİYASETTEKİ YERİ ÇOK ÖNEMLİ’

Toplantıda konuşan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan şunları kaydetti:

“Kadınların siyasetteki yeri hepimiz için çok önemli. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonumuz ve Genel Merkezimizin, İzmir’in toplumsal cinsiyet eşitliği için yaptığı çalışmaları anlattık ve genç kadın yöneticilerimizin bu konudaki görüşlerini, fikirlerini dinledik. Aynı zamanda partimiz bünyesinde kadın örgütlenme yöntem ve modellerini tartıştık. İnteraktif çalışmayla birlikte örgütümüzle hem tartışarak hem de öğrenerek yeni çalışmalar çıkaracağımız güzel bir toplantıya imza attık. Kararlı duruşumuzla iktidarımız için mücadeleye hazırız.”

Editör: Haber Merkezi