Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz, Deliktaş köyünde vatandaşlarla buluştu. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Kırgöz, müjdelerini de sıraladı.

HALKÇI YÖNETİM ANLAYIŞI

Mahalle mitingini şölen havasına çeviren yüzlerce hemşehrisine seslenen Adil Kırgöz, herkesin mutlu olduğu, adil, hesap verebilen, çoğulcu demokrasiyi ve katılımcılığı esas alan halkçı bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğini açıkladı.

TARAFSIZ HİZMET

Herkese eşit hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini kaydeden Kırgöz, “Herkesin yaşam tarzına, kimliğine ve inançlarına saygılı, adil ve hakça paylaşımın olduğu bir hizmet anlayışıyla yola çıktık. Katılımcı ve demokratik bir kent yönetimi oluşturmak, tüm halkın ihtiyaçlarını hızlı biçimde karşılayan etkin yönetimler oluşturmak önceliğimiz olacaktır. Kamu yararını önceleyen anlayışımızla tarafsız, adaletli ve etkin hizmet sunacağız” dedi.

"HESAP VERBİLEN İSTİHDAM YARATABİLEN"

Dikili halkının ödediği vergilerin hesabını verebilen, tüm harcamaların denetlenebildiği şeffaf bütçeler oluşturacağının altını çizen Kırgöz, “Belediye yönetiminin tamamında şeffaflığı yönetim kültürü haline getireceğiz. Dikili coğrafyasına uygun istihdam alanları yaratacak, yatırımcıların Dikili’yi tercih etmesi için gerekli önlemler alınacak ve böylece yoksullukla, işsizlikle etkin mücadele edeceğiz. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm dezavantajlı grupların hayatını kolaylaştıracak, sosyal demokrasi ve sosyal adalet anlayışımıza uygun çalışmalar yapacağız” dedi.

"İZMİR'İN İNCİSİ DİKİLİ"

Denizi, toprağı, ormanı temiz ve planlı bir Dikili yaratacağını söyleyen Adil Kırgöz, “Turizmiyle, kültür-sanat etkinlikleriyle Dikili’yi yıl boyu çekim merkezi haline getirecek ve ‘İzmir’in İncisi Dikili’ anlayışını kuracağız. Esnafı, işçisi, memuru, çiftçisi, emeklisi ve öğrencisiyle tüm yurttaşlarımızın mutlu yaşadığı, herkesin derdine derman olacak halkçı belediyecilik anlayışına uygun hizmet edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi