CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı için devir teslim töreni İlçe Binası’nda gerçekleşti. Göreve yeni seçilen Didem Gültekin, görevi Necati Şahin’den devraldı. Törene çok sayıda partili katıldı. Birlik, beraberlik mesajları verildi.

“7/24 PARTİMİN EMRİNDEYİM”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin “CHP kongreleri bayram havasında geçer. Bu sefer de öyle oldu. Bayraklı’da artık barış ve huzur hakim. Tek hedef CHP’yi genelde iktidara taşımak ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanlığı’na taşımak! İl Başkanlığımızla, Büyükşehir ve ilçe belediyemizle uyum içinde partimizi büyüteceğimize söz veriyoruz. Partimizi kongreye başarıyla ulaştıran değerli İlçe Başkanımız Necati Şahin ve ekibine de şükran borçluyuz” dedi.

“İKTİDAR HEDEFİNE ÇOK YAKINIZ”

CHP Bayraklı’yı kongre sürecine kadar başarılı şekilde yöneten eski İlçe Başkanı Necati Şahin ise, “Onurla taşıdığımız bu bayrağı, genç bir kadın partilimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin emrindeyiz. Didem Gültekin’in İlçe Başkanlığı görevinde başarılı olacağıma eminiz. Yerelde olduğu gibi genelde de İktidar hedefimize artık çok yakınız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi