TUGAY CAN / İZGAZETE - Milletvekili adayları ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Alper, "Milletvekili adayları ile birlikte program yapıyoruz. Gündüzleri esnafı ziyaret ediyoruz, akşamları ise iftar programlarına katılıyoruz." dedi.

GENÇLİK KOLLARI VE KADIN KOLLARI ÇALIŞIYOR

Gençlik kolları ve kadın kollarının bütün Bayraklıda bulunan bütün Pazar yerlerini gezdiğini ifade eden Alper, “Gençlik ve kadın kollarımız pazaryeri esnafını gezerek, burada milletvekili adaylarımızın ve Cumhurbaşkanı adayımızın broşürlerini dağıtıyorlar. Bu tempo ile devam edersek pazaryerlerini üç kez gezmiş olacağız." diye konuştu.

Bayraklı merkez başta olmak üzere, Çiçek mahallesi, Alparaslan mahallesi, Gümüşpala mahallerlerini gezdiklerini aktaran Alper, seçime kadar iki defa tüm mahalleri gezmiş durumda olacaklarını sözlerine ekledi.

OY ORANIMIZ ARTACAK

Bu süreç içerisinde vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarının altını çizen Alper, “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin başlattığı rüzgar bize olumlu yansıyor. Buradaki etkili çalışmamızın sonucunda da Bayraklıda oylarımızın yükseleceğini düşünüyorum.” dedi. Öte yandan AKP ve HDP seçmeninin yoğunlukta oldukları bölgelerde de çalışma gerçekleştirdiklerinin altını çizen Alper, “Buralarda Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ile ilgili hiçbir olumsuz tepki almadık.” dedi.

Editör: Haber Merkezi