İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü’nde sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri olan Bornova’da sonuçlar netleşti. Aynı zamanda Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un da mahallesi olan Evka -3 mahallesinde sonucu merakla beklenen seçimlerde dört oyluk fark ile mavi liste galip geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve mavi listeyi destekleyen Mahir Polat ile beyaz listeyi destekleyen Rifat Nalbantoğlu’nun karşı karşıya geldiği delege seçiminde gülen taraf mavi liste oldu.

Eski Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Rifat Nalbantoğlu’nun desteklediği ve beyaz listede ayrıca Nalbantoğlu’nun kardeşi Selma Nalbantoğlu da yer alıyordu.

4 OY FARK

Evka-3 Mahalle delege seçiminde 404 geçerli oy kullanılırken mavi liste 204 oy beyaz liste ise 200 oy aldı. Bu sonuçların ardından Evka -3 Mahallesinde mavi liste ipi göğüslemiş oldu.

BEYAZ LİSTEDE KİMLER VARDI?

Beyaz listede Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un yanı sıra Mustafa Gürbüz, Barış Beydili, Şevket Altınbulak, Melisa Mingir, Özgecan Kurt, Kemal Tunalı, Orhan Yıldız, Hayati Öztürk, Oğuzkan Koç, Hale Tokman, Sabriye Alabağ, Hüseyin Saygel, Bahar Aksakallı, Bahriye Beydili, Ali Nasuhbeyoğlu, Selma Nalbantoğlu, Okan Balcıoğlu, Ayşe Bulut, Hatice Kuplay, Selda Yılmaz, Haydarhan İzgin, Naziye Taşkaya bulunuyordu.

MAVİ LİSTE GALİP

Öte yandan Evka - 3 mahallesinde seçimi kazanan mavi listenin delege aday listesinde Başkan Mustafa İduğ’ın yanı sıra ise Yüksel Gül, Pınar Uslu, Ezgi Mantıcı, Sevinç Özçelik, Sebahat Aksoy, Havva Eroğlu, Emine Karadağ, Dursun Belhan, Şengül Aydemir, Şenal Biçer, Hüsniye Seçgin, Özkan Zafer, Selim Kılıç, Sait Doğan, Suat Kuru, Ahmet Doğukan Gül, Mahir Öztürk, Özgür Özkan, Ali Kaya, Tanju Özbek, Demir Tokem, Salih Sözüak yer aldı.

Editör: Haber Merkezi