Siyasette zam tartışması devam ederken AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Dün akşam A Haber'de soruları yanıtlayan Şen, 'Türkiye'ye karşı bir operasyon yapıldı. Dolar operasyonu... Dolar 18 liralara çıktığında AKP'nin oy oranı yüzde 40'ın altındaydı. Daha sonra Yüzde 37,38 bandına düştü. Biz her ay araştırma yapıp karşılaştırma yapıyoruz.' dedi.

'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı o paketten sonra oy oranımız yüzde 40'a çıktı. Bir süre o bantta devam etti.'

'ZAMLAR SONRASI OYLARIMIZ DÜŞTÜ'

Sözlerine devam eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen; 'Fiyatlarla, faturalarla tekrar oy oranımız geriye düştü. Önce yüzde 37 bandına düştü şimdi de yüzde 34-16 bandında seyrediyor. Tek sayı demiyor oluşumun nedeni 3-4 araştırmanın farklı sonuç vermesi. Ben aralıkları söylüyorum.' dedi.

Vatandaşların derdine derman olacak önlem paketinin açıklanacağını belirten Mustafa Şen, Pazartesi günü kabinenin toplanacağını Bakan Sönmez'in elektrik faturalarıyla ilgili yeni kararı duyuracağını ondan sonra AKP'nin yeniden yükselişe geçeceğini belirtti.

'BEN BAZI ŞEYLERİ BİLİYORUM AMA...'

'Ben tabi bazı şeyleri biliyorum ama sevgili bakanlarımızdan rol çalmış olurum. O nedenle ben şimdi bildiklerimi söylemiyorum, sözü onlara bırakıyorum.' (MYNET)

Editör: Haber Merkezi