İZ GAZETE- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'un Akkuzulu Mahallesi'nde dün katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde saldırıya uğramasının ardından tepkiler giderek büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis üyesi Erdal Aksünger,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin saldırı sonrası yapmış olduğu değerlendirmelere eleştiri de bulundu.

Bahçeli açıklamalarında saldırının çok yönlü düşünülmesini belirterek, "CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırıyı, çok yönlü incelemek ve düşünmek gerektiğini belirten Bahçeli,"Yüzde 9,83 oy aldığın yere hala mahkemede aklanmamış, paklanmamış bir belediye başkanı ile gidiyorsun. O bölgede ne işin var senin?" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin dikkat çeken bu sözleri üzerine CHP Parti Meclis Üyesi Erdal Aksünger sosyal medya üzerinden tepkisini gösterdi. Aksünger yapmış olduğu açıklamada, "Bu mantıkla, sen de yüzde 5 aldığın İzmir’e hiç ayak basmaman lazım o zaman" ifadeleri dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

Editör: Haber Merkezi