İZ GAZETE-  Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, görevden istifa eden Abdülhamit Gül’den boşalan Adalet Bakanlığı’na Bekir Bozdağ atandı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise, yeni Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın geçtiğimiz yıllarda Meclis'te yaptığı bir konuşmayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, "Fetö'yle mücadelede yeni dönem! Meclis kürsüsünden "Fetullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir" diyen Bekir Bozdağ Adalet Bakanı olarak atandı" tepkisini gösterdi.

'MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI NESİLLER İÇİN...'

Yücel'in paylaştığı videoda, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın, "Fetullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz, sevmezsiniz. Ama değerli, bilge bir insandır, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor, her şeyi de açık. Devletin gözetimi altında açık. Göz önünde yapılan hizmetlere baktığınızda, herhangi bir mahkeme kararı olmayan birine çete diye itham ederseniz ona karşı büyük bir haksızlık yapmış olursunuz" ifadelerini kullandığı görülüyor.

Editör: Haber Merkezi