CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kurultay sürecinin hemen ardından başlattığı örgüt buluşmalarına Dikili’den devam etti. Miting havasında geçen Dikili buluşmasında hükümetin politikalarını sert bir dille eleştiren Yücel, önceki ilçe buluşmalarında örgüte yaptığı birlik, beraberlik çağrısını yenileyerek, “1919 ruhunu 2019'a taşıyacağız” dedi.

Tüzük kurultayının ardından başlattığı örgüt buluşmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in bu seferki durağı Dikili ilçesi oldu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ve adeta miting havasında geçen buluşmada CHP İl Başkanı Yücel’e, CHP’li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ve CHP Dikili İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Gencer ile CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gamze Algır da eşlik etti.

Dikili ilçesindeki partilileriyle buluşmasında konuşan, konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen CHP İl Başkanı Yücel, 2019’un önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, “Artık telafisi mümkün olmayan bir sürece girdik. 2019 seçimlerine giderken, örgütümüzün her kademesiyle mutlak başarı hedefine odaklanmış durumdayız. AKP iktidara geldiğinden beri Cumhuriyet değerlerinden, yerleşmiş demokrasimizden ve anayasal düzenimizden çok şey kaybettirdi. Bizler küsmeden, kapris yapmadan, kendi ikbalini düşünmeden ve parti içi tartışmaya girmeden 2019’a giden yolda çok daha fazla çalışacağız. Cumhuriyeti kurmuş Kuvayı Milliyecilerin torunları olduğumuzu hiçbir zaman unutmayarak, 1919 ruhunu 2019'a taşıyacağız. Bugün Dikili'de coşkulu ve görkemli bir kitle tarafından karşılanmaktan büyük bir mutluluk duydum. Dikili ilçesinin çalışmalarını yakından takip ettiğim çok iyi, çok çalışkan belediye başkanı ve iyi bir ilçe başkanımız var. Her seçimde oy oranımızın daha da yükseldiği Dikili’de 2019’da başarı çıtasının daha da yükseleceğine yürekten inanıyorum” dedi.

“BAŞARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

CHP’li Yücel’in örgütle buluşmasında konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da , 30 Mart seçimlerinin ardından gerçekleştirdikleri proje ve yatırımlarla Dikili’nin kabuğunu kırdığını dile getirerek, “Göreve geldiğimizde yeni yasa ile beraber köylerimiz bir gecede mahalle oldu. Yükümüz ağır olsa da gece gündüz demeden sorumluluk alanımızdaki 30 mahallemize eşit hizmet verdik, veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Kendi öz kaynaklarımızla ilçemize yeni alanlar kazandırdık. Yeni bir belediye binamız var. İlçemize üniversite kazandırma çalışmalarımızda olumlu gelişmeler var. Belediye olarak genç bir kadroya sahibiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da, gençliğe çok önem veriyor. İzmir’imizin de genç, dinamik ve pırıl pırıl bir başkanı var. Hemşerilerimiz ve partililerimiz Deniz başkanımızı bugün coşkuyla bağrına bastı. Büyük bir mutluluk duyduk. Deniz Başkanımızın önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Hep birlikte CHP'nin iktidarı için çalışacağız.2019’da önce yerelde ardında genelde CHP’nin iktidarını kurucağız. CHP’nin genelde de iktidar olmasıyla ülkemiz daha güzel olacak, daha aydınlık olacak daha kaliteli hizmetler gelecek. Biz bu güzel günlere inanıyoruz, birlikte el ele vererek başarıyı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yücel'in Dikili örgütü ile buluşması Dikili Atatürk Meydanı'nda genclik ve kolları üyesi partilileriyle hatıra fotoğrafı cektirmesiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi