CHP Bornova Belediye Başkan Adayı İduğ seçim turlarına Pınarbaşı ve Naldöken Mahalleleriyle devam etti. Yurttaşlarla buluşan ve kendisine iletilen talepleri dinleyen, görüş ve önerileri değerlendiren İduğ, Pınarbaşılı yurttaşların ortak sorunlarını çözen ve ihtiyaçlarına cevap veren projelere ve çalışmalara öncelik vereceklerini söyleyerek, Pınarbaşılı yurttaşların desteklerini beklediğini ifade etti. 'Dokunmadığımız insan, çalmadığımız kapı kalmasın' diyerek mahalle esnafını gezen ve özellikle kadınların taleplerine önem veren Dr. İduğ, çalışmalarına Naldöken'de devam etti.

İDUĞ ve TABAK'TAN NALDÖKEN'DE ÖRNEK ÇALIŞMA

Bornova'nın önemli mahallerinden olan Naldöken'de CHP Bornova İlçe Örgütü Başkanı Asım Güven, İYİ Parti Bornova İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Tabak, CHP Bornova Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri milletin adayı Dr. Mustafa İduğ ile, Türkiye'ye örnek olacak bir seçim çalışması gerçekleştirdi. 'Bornova Hepimizin' sloganıyla başkanlığa talip olan İduğ, Naldöken'de yurttaşların sorunlarını, çözüm taleplerini, görüş ve önerilerini Bornova Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte dinledi.

NALDÖKENLİLERDEN ORTAK TALEP

Yurttaşlarla bir araya gelen ve mahalle esnafını ziyaret eden İduğ, Naldöken halkının nabzını tuttu. Özellikle kapalı pazaryerinin ve düğün salonlarının olmadığını belirten yurttaşlar, mahalle yollarının iyileştirilmesini ve altyapı sorunlarının da çözülmesini CHP'li İduğ'dan talep etti. Göreve geldiklerinde bu taleplerin hayata geçmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle de ortaklaşa çalışacaklarını ifade eden İduğ, martın sonunu işaret ederek Naldöken halkının desteğine ihtiyaç duyduğunu söyleyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Editör: Haber Merkezi