İZ GAZETE- Darüşşafaka, Fenerbahçe ve Tofaş gibi  takımları devirerek Türkiye Şampiyonası’nda finale çıkma başarısı gösteren Göztepe U14 Basketbol takımının yöneticisi Atalay Aksay, spor salonuna ihtiyaç duyduklarını ifade etti. 

Aksay kulübün bu isteğini, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’i de etiketleyerek sosyal medyadan paylaştı. Kendilerine ait bir salonlarının olmadığını ve antrenmanlarını okul ve diğer takımlara göre düzenlediklerini belirten Göztepe Basketbol Şube Yöneticisi Aksay paylaşımında, “Ulusal başarı için yerel destek şart, amatör şubeler desteklenmeden, profesyonel takımların başarı elde etmesini beklemek, sabun köpüğünden mutluluk yaşamaya çalışmaktır. Ali Başkan sürekli başarı ve hatta tarih yazabilmek için yuvaya, salona ihtiyacımız var, daha kupayı koyacak yerimiz yok” dedi.

FİNAL 30 NİSAN'DA

Grup maçlarında Darüşşafaka ve Fenerbahçe’yi mağlup eden Göztepe, yarı finalde Tofaş’ı yenerek adını finale yazdırdı. 30 Nisan günü Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda final maçına çıkacak olan Göz-Göz, Beşiktaş’la karşılaşacak.

Editör: Haber Merkezi