ÖZGÜR ŞENGÜL/ İZ GAZETE- Spor Toto 1. Lig'de yeni sezon hazırlıklarını altyapı ağırlıklı kadrosuyla sürdüren transfer yasaklısı Altay'da Teknik Direktör Sinan Kaloğlu Afyon kampı sonrası Vali Kutlu Aktaş Spor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuştu. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Kaloğlu, "Kampa gelen tüm oyuncuları değerlendirdik. 9 hazırlık maçı yaptık. Hangi oyuncudan ne alabileceğimiz üzerine çalıştık. Alt yapıdaki oyuncuların durumunu bilmediğimiz için hep gözlemledik. Onlara şans verdik" ifadelerini kullandı.

"MÜCADELE EDEN TAKIM OLACAĞIZ"

Gelecek sezon hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyleyen Kaloğlu, "Koşan ve mücadele eden bir takım olacağız. Armamızı yere değdirmemeye çalışacağız oyuncularıma güveniyorum, taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Onlarında desteği ile ligde güzel sonuçlar alacağız, ligde aldığımız her puan bizim için çok önemli" dedi.

Kaloğlu ayrıca Altay'da yola devam etmenin çok özel olduğunu vurgulayarak, "Altay'ımızın hep yanındayım. Bu mücadelede hep olacağım" şeklinde konuştu.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

2022-2023 Spor Toto 1 Lig'in zorlu geçeceğinin altını çizen genç teknik adam, Altay taraftarının desteğine ve sabrına ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, "Zorlu bir fikstür de yer alıyoruz. Özellikle ilk 2 maçımız zorlu ama oyuncularıma güveniyorum çok çalıştık. Herkes fedakarlıklar yaptı. Bu sezon taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımız en büyük gücümüz olacak" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi