TUGAY CAN/ İZGAZETE – Alsancak Kordon çimlerinin temizlik sorunu devam ediyor.  Arzu İnceçay isimli bir vatandaşın çektiği görüntülerde dikkat çeken Alsancak Kordonu’ndaki çimlerin hali bu kadar da olmaz dedirtti.

Öte yandan görüntüleri çeken Arzu İnceçay sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “08.07.2018 gecesi, saat 02:45 civarı Alsancak Kordon'un hali. Hava alayım, biraz keyifleneyim diye yürüyüşe çıktım ve eve sinir olup, üzüntü içerisinde döndüm. Birçok kesimden insanı ağırlayan çimler çöplüğe dönmüştü. Alsancak, Kordon'a yakışmayan görüntü bu.” şeklinde ifadelere yer verdi.

KARŞIYAKA BELEDİYESİ NASIL ÇÖZÜM BULUYORSA

Sosyal medyadan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı göreve çağıran vatandaş, paylaşımında “Sayın #azizkocaoğlu, sayın #semapekdaş lütfen bu duruma bir çözüm bulun. Proje üretin. Karşıyaka Belediyesi buna nasıl çözüm buluyorsa sizde bulun. Bence en güzel uygulama bir hafta boyunca çimlerin temizlenmeden bırakılması. Gelip oturacak yer bulamayıp, çöp öbekleri ile karşılaşınca belki akılları dank eder. Acil çözüm lütfen... #paracezası uygulayın. Kamu malına zarardır bu !!! Ortak kullanıma açık alan…” ifadelerine yer verdi.

MİTİNG SONRASI TEMİZLENMİŞTİ

Öte yandan 21 Haziran tarihinde aynı alanda gerçekleşen ve polis kayıtlarına göre iki buçuk milyon kişinin katıldığı Muharrem İnce mitingi sonrasında, katılımcılar kordonu temizlemiş, bu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Editör: Haber Merkezi