İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN şirketi farklı dallarda personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR'da yayınlanan ilana göre İZELMAN, sınıf annesi, büro elemanı, temizlik personeli, şoför gibi dallarda eleman alımı yapacak.


Sınıf annesi alınacak

İZELMAN, sınıf annesi olarak görevlendirmek üzere 2 kişi alacak. İşe alınacak kişilerin en az 1 yıl deneyimli olması gerekiyor. İlan için başvurular [email protected] mail adresi üzerinden yapılacak. Uygun görülen adaylar bir hafta içinde mülakata çağrılacak.

Büro elemanı alımı

Şirket, 1 büro elemanı alımı yapacağını duyurdu. İşe başvuracak adayların tercihen 1 yıl deneyimli olması gerekiyor. İş için başvurular 4 Ocak-8 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. İlana başvurmak isteyenlerin özgeçmişlerini [email protected] adresine göndermesi gerekiyor.

Temizlik görevlisi alınacak

İZELMAN, temizlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 kişi alacak. İşe başvuracak adayın en az ortaokul eğitim görmüş olması gerekiyor. İlan için bugün başlayan başvurular 8 Ocak 2024 tarihinde son bulacak. Başvurular mail adresi üzerinden yapılacak.

Kafe elemanı

İZELMAN, kafe elemanı olarak istihdam etmek üzere 2 personel alacak. İlana başvuracak adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. İşe başvurmak isteyenlerin 8 Ocak 2024 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] adresine özgeçmişlerini göndermesi gerekiyor.

Şoför alımı

Şirket şoför olarak görevlendirmek üzere de 3 kişi alacağını açıkladı. İşe başvuracak adayların D sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Aynı zamanda son üç yıl içinde alkollü araç kullanma cezası almaması da şart.

49 şoför alımı

İZELMAN başka bir şoför ilanında ise 49 kişi alacağını belirtiyor. Bu işe başvurmak isteyen adayların ise en az üç yıllık D sınıfı sürücü belgesi olması gerekiyor.

Aynı zamanda otobüs, kamyon veya çekici kullanmış olanlar tercih edilecek.

Editör: Özlem Çimen Durmaz