İz Gazete - İZBAN'ın Buca'daki Koşu istasyonunda ve Fahrettin Altay'daki Mehmetçik otobüs durağındaki iki ayrı oturakta uyuyan kedi ve vatandaşların kediyi rahatsız rahatsız etmeyerek oturakları kullanmamaları İzmir'in kıymetini ve kent kültürünü bir kez daha gözler önüne serdi.

İzmir’in her canlının yaşam hakkına saygı duyulan ve yaşanılacak en iyi şehirden biri olduğu bu iki fotoğraf karesiyle bir kez daha ispatlandı

'KEDİNİN RAHATLIĞI KENTİN RAHATLIĞINDAN'

Buca'ya bağlı Koşu İZBAN istasyonunda oturakta oturan kediyi uykusunda rahatsız etmeyen iki yurttaş ile Fahrettin Altay'daki Mehmetçik durağında uyuyan kediyi rahatsız etmemek için kaldırıma oturan insanlar, "Kedinin rahatlığı, kentin rahatlığından geliyor" yorumlarına sebep oldu.

İzmirlinin kültürünü bir kez daha göz önüne seren iki fotoğraf karesi de sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kırdı. “İzmir, yine bildiğiniz gibi", "İzmirli, uykudaki canlıyı rahatsız etmez", "İzmirli, kediyi güzel uyutur”, "Kediler, İzmir'de uykusunu tam alır" başlıkları ön plana çıktı.

Sosyal medya kullanıcılarının yaptıkları yorumlarda “İzmir’de sıradan bir gün” ve “İzmir'in farkı bu” cümlelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi