TUGAY CAN / İZ GAZETE - Suriyeli çocukları önce uyaran sonra tehdit etmeye başlayan yolcu, otobüsteki gençler tarafından uyarıldı. Fakat kendisini uyaran yolculara “Konuşma”  diye bağıran şahıs yolcularla da tartıştı. Görüntüler kameraya yansıdı.

Olay geçtiğimiz Cuma akşamı Bostanlı İskele-Halkapınar seferini yapan  543 No’lu Belediye otobüsünde gerçekleşti. Son otobüsle evlerine dönmekte olan  Suriyeli üç çocuğun çekirdek kabuklarını yere atması üzerine sinirlenen yolcu, çocukları uyardı. Ardından tehdide dönen uyarıları fark eden diğer yolcular, küfretmeye başlayan şahsı uyardı. Suriyeli çocukların otobüsten inmesinin ardından da tehditlerine devam eden adamın görüntüleri kameraya yansıdı.

Görüntülerde “Yarın akşam ben onları bulurum, kafalarını koparmak lazım”  gibi tehditler açıkça duyulurken,  otobüste tepkisini dile getiren insanları da sözlü olarak taciz eden şahsın ettiği küfürler de kameraya yansıdı.

Otobüsteki tartışma büyümezken,  yolcular durumdan rahatsızlıklarını dile getirdiler. “Haklısın ama abi küçücük çocukların küçük bir kabuk için kulağını çekmek yanlış “ diyen  bir yolcuyu “Konuşma” diyerek susturmaya çalışan şahıs tüm ikaz ve sakinleştirme çabalarına  rağmen otobüste yüksek sesle tehdit ve küfürler savurmaya devam etti.

Editör: Haber Merkezi