• DOLAR 32,31 %-0.10
  • EURO 34,82 %0.02
  • ALTIN 2.410,01 %0.69
  • BİST100 10.252 %-0.24
  • BITCOIN 65.000 %1.96
  • ETHERIUM 3.186 %0.68
21°

SAĞLIK Haberleri

SAĞLIK haberleri ve güncel SAĞLIK gelişmeleri, SAĞLIK ile ilgili tüm video, SAĞLIK fotoğrafları ve SAĞLIK haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


SAĞLIK

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Prof. Dr. Sevcan Karakoç, ‘Otizm Farkındalık Ayı’ dolayısıyla bilgilendirmede bulundu.

SAĞLIK

21. yüzyılın modern zamanında birçoğumuz genç göstermek ve zinde görünmek istiyoruz. Pahalı cilt bakım ürünleri veya cerrahi müdahaleler yerine çok...

SAĞLIK

Jinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu söyledi.

SAĞLIK

İzmir'de, Akdeniz anemisinin en ağır seyreden türü "talasemi majör" hastalığıyla mücadele eden 12 yaşındaki Ceylan Polat, TÜRKÖK aracılığıyla sağlanan yüzde...

SAĞLIK

Sabahları güç bela uyanmak, dinlenmemiş bir zihin ve bedenin habercisi olabilir. Bu konuda uzmanlar, dinç bir şekilde güne başlamayı kolaylaştıracak...

SAĞLIK

Jinekolog Elifnur Özak, menopoz sonrası görülen vajinal kanamalara dikkat çekti.

SAĞLIK

Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Acar, pandeminin ardından hayatını kaybeden hastaların yaklaşık üçte birinin koronavirüs kaynaklı kalp krizi olduğunu söyledi.

SAĞLIK

Akademisyen Baştarcan, yürüttüğü bir araştırma, toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin kadın sağlığını birçok açıdan etkilediği sonucuna vardı.

SAĞLIK

Gece yemek kültürünün yaygın olduğu Adana, Türkiye’nin en obez ili olurken, uzmanlar vatandaşları spor yapmaları konusunda uyardı.

SAĞLIK

Nörolog Nigar Ahmadova, beslenmede Akdeniz diyeti uygulamanın çeşitli nörolojik hastalıkların meydana gelişinde kritik rolü olduğunu söyledi.

SAĞLIK

Psikolog Topaloğlu, ara tatil sonrasında öğrencilerin uyum sorunu yaşayabileceklerini söyleyerek velilere 5 etkin öneride bulundu.