Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, bugün yeni heyecanlara açık olacaksınız. Nazik, sempatik ve anlayışlı tavırlar ile karşınızdakine ilişkinizdeki özeni göstereceksiniz. Böylece birlikteliğiniz mutluluk içinde geçecek. Kararlar almadan önce anlayışlı yaklaşımınızla yeniliklere ve değişimlere açık olduğunuzu gösterin. Para konularında daha sakin ve tedbirli davranmalısınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, ilişkiniz açısından bugünler çok iyi geçecek. Aranızda anlaşmazlık var ise de düzeltmek için bazı girişimlerde bulunarak her türlü sorunu çözeceksiniz. Fırsat penceresini kapatmayon. Hemen umutsuzluğa da kapılmayın, sabırlı olun. Unutmamalısınız ki hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu olmuştur. Maddi anlamda girişimlerde bulunurken, olayları kısa vadede ele almamanız yararınıza olacak. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, son günlerde sevgilinizin size verdiği mutluluğu ve huzuru hiçbir şey vermiyor. Yaşadığınız bu büyük aşkta sezgilerinize güvenin. Doğru yolu içgüdülerinizin rehberliği sayesinde bulacaksınız. Pazar günü çalışanlar için bugün beraber çalıştığınız kimselerle olan ilişkileriniz biraz kritik olabilir. Beklenmedik anlarda olumsuz davranışlarda bulunarak çevrenin keyfini kaçırmanız söz konusu. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, özellikle sevgilinize karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek bu davranışları, iradeniz ve kontrolünüz sayesinde önlemeye çalışın. İşinizle ilgili bazı şeyleri fazla kuruntu yapmayın. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Her darda kaldığınızda ailenizin destek olması müsrif harcamalar yapmanıza yol açıyor. Dikkat, bu destek kesilebilir! Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslanlar, partnerinizle ilişkinizde sorunlar olabilir. Sonradan üzülebileceğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, bugün her ilişkinizde düşünceli davranmaya çalışın. Kişisel ilişkiler alanında ve kariyer alanında herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya çalışın. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, sevgilinizin kayıtsız şartsız size uymasını istiyorsunuz. Onun duygu ve düşünceleri sizin için ikinci planda fakat bu ilişkinizi sarsabilir. Son günlerde olağanüstü sabır göstererek başarılı çalışmalarınızın karşılığını parasal açıdan göreceksiniz, birkaç gün içinde keyfiniz yerine gelecek. Yakında, hiç hesapta olmayan başka bir paranın elinize geçmesi mümkün. Sağlığınızı çok fazla ihmal ediyorsunuz. Bu gidişle hasta olacaksınız.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, kalbiniz boş ise, yeniden aşık olabileceğiniz gibi, hiç beklemediğiniz bir anda birileri size aşık olduğunu söyleyebilir. İşinizdeki olaylar ve kişilere karşı biraz kuşkucu olmanız yararlı fakat kuşkuculukla fesatlığı karıştırmamalı ve kesinlikle de alıngan olmamalısınız. Üzerinizdeki etkiler sizi alınganlaştırarak  sevdiğiniz kimselere küsmenize sebep olabilirler. Maddi durumunuzda bir iyileşme var. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, sivri sözler söyleyerek sevgilinizi kırabilirsiniz ama uzun süren bir kırgınlık olmayacak. Kendinizi kontrol etmeniz ilişkinizde gerçekleşebilecek sorunları önleyebilir. Birlikte olduğunuz kişilerin hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Parasal durumunuz pek iyi değil. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Sağlığınızla ilgili küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, ilişkiniz hakkında karar vermeden önce bütün olasılıkları iyice düşünmeniz gerekiyor. Kalbi boş olanların kuracakları yeni diyaloglar sayesinde yalnızlıkları bitebilir. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle başınız dertte! Onunla yaşadığınız sorun iş veriminizi de olumsuz etkiliyor. İçinden çıkılmaz bir hale dönüşmemesi için sorunu çözümlemeye bakın. Bütçenizde ferahlama söz konusu. Stresten kaçınarak ya da stresi en aza indirerek, bağışıklık sisteminize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz. Fakat özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden, duygusal bağlamda başarısız oluyorsunuz. Çalışma hayatınızda performans ve birikiminizle başarı gösterebilirsiniz. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. İşbirliğine yatkın olmanız önünüzdeki problemleri çözmede başkalarının size yardımlarını kolaylaştıracak. Parayla ilgili bir probleminize geçici bir çözüm bulduğunuzdan beri daha rahatsınız. Günün yorgunluğunu spor yaparak atmayı deneyin.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, ilişkinizde yeniliklere istekli olduğunuz halde bunu sağlayacak adımları geciktirmeniz mutluluğunuzu engelliyor. Özel hayatınızda halletmeniz gereken önemli işlerin bir kısmını önceden yapmış olmanız, bugün sizi oldukça rahat ettirecek. Parasal açıdan sıkıntılı ve zor günler var. Size verilen tavsiyeleri önemsememeyi ve tutarsız davranışlarınızı ne yazık ki zararla ödeyeceksiniz. Artık harcamalarınızı bir plan ve programa oturtmanın zamanı geldi. Zor günlerin hakkından ancak böyle gelebilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar kendinizi aşka kaptırmaktan ve bağlanmaktan, korkan bir haliniz var. Bu ruh halinden bir an önce sıyrılmalısınız. Mutlu olmak için çaba harcamanız gerektiğini de unutmayın. Bir dostunuzla aranızdaki sürtüşme gizliliğini kaybedip su yüzüne çıkabilir. Maddi açıdan pek parlak bir gün değil. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sigara kullanıyorsanız azaltmayı deneyin. Kendinizi çok rahatlamış ve zinde hissedersiniz.

Editör: Esra Seyirden