Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık ve kıskançlık temel sorun gibi. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, sizi iş yaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, özel hayatınız mutlu gidiyor. Ancak aynı anda birçok işle uğraştığınız için sevdiğiniz kişiyi ihmal etmemeye dikkat edin. Üzerinizdeki iş stresi yüzünden kırıcı ve suçlayıcı bir yaklaşım içinde, karşınızdaki insanı üzebilirsiniz. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları, iş yaşamınızı da karartıyor. İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.


İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, duygusal bağlamda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir gün. İkili ilişkilerde hislerinizi ikinci plana atıp, mantığınızın sesini dinlemeniz gerekiyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güvensizlik, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. Çok kararlı durduğunuz bir konuda birtakım çekinceleriniz var. Bunları açığa vurmanızda yarar olacak. Kuruntu yaptığınız bir harcamayla ilgili kısa vadede hiçbir sorun görünmüyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, hayatınızda dikkat göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi ifade ederken dikkatli olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız bir iş görüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili aslanlar, ilişkinizde mutluluğu yakaladığınız bir döneme giriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle keyifli aktiviteler, etkinliklere ve yeni sosyal çevrelere katılmanız söz konusu. Büyük projelere ve organizasyonlara imza atabilirsiniz. Ayrıntılar üzerinde fazla zaman harcamadan sonuç odaklı hareket etmeniz lehinize olacak. Birden fazla işi çözüme ulaştırabilmek için iyi organize olmalısınız. Paranızı nasıl daha iyi değerlendireceğinizi şimdiden düşünmeye başlayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Sevgili Başaklar, ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu görebilmelisiniz. Tek taraflı özveri, uzun vadede çözümsüz kalacak gibi görünüyor. İş hayatında duygusal yaklaşımlarınızı bir kenara bırakarak daha akılcı bir tutum izlemeniz gerekiyor. Başarılı günler yakında. Ani kararlar almaktan kaçının. Bazı tedirginlikler canınızı sıksa da bunların üzerinde fazla durmamalısınız. Dış görüşünüzle ilgili gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.


Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Sevgili Teraziler, hayatınızda geride bıraktığınız sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkinizdeki küçük sorunlar bu kadar gözünüzü korkutmamalı. Her ilişkide yaşanabilecek sorunları siz de yaşıyorsunuz. Sorumluluk duygunuzun ağır bastığı bu dönemde kolay kazançları hedeflerseniz, ummadığınız şekilde iyi olaylar terse dönebilir ve sonunda hepsinden kendiniz sorumlu olursunuz. Maddi sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım


Sevgili Akrepler, hoşlandığınız kişiye karşı çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama etkilendiğiniz kişi cesarete değer birine benziyor. İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz. İşinizde sorumluluklarınızı ihmal etmeniz hoş karşılanmıyor. Bugünlerde alacağınız kimi kararlarda zorlanabilirsiniz. Kararlarınıza çok kişiyi ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek. Bugün istemeseniz de bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.


Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık


Sevgili Yay burçları, özgürlük anlayışınız ve ilişkinize zarar verebilir. Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, birtakım doyumsuzlukların başlangıcı olarak algılanabileceğini düşünmelisiniz. Mesleğinizi, iş alanınızı sevmenize karşın iş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Bu nedenle yeni arayışlar içine girmeniz söz konusu. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Sağlığınız için düzenli spor ve jimnastik yapın.


Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak


Sevgili Oğlak burçları, sevgilinize bir şans daha verdiniz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz. İş yerinde yaptığınız hatanın farkına vardınız. ?imdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Pek güven duymadığınız kişinin küçük oyunları yakında başınıza iş açabilir. Bütçenize uygun harcamalar yapmalısınız. Rejimi ihmal etmek size kilo aldırıyor.


Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat


Sevgili Kova burçları, hayatınızla ilgili içinizde yaşadığınız ve açığa çıkarmadığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar olacak. Bu ortaklık sizi rahatlatabilir. Bir iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Son günlerdeki bazı gelişmeler sizi uyarmaya çalışıyor. Bugün işle ilgili çekişmelerden, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Büyük emek harcayarak biriktirdiğiniz paranız hızla eriyor.


Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart


Sevgili Balık burçları, sevdiğiniz insan hakkında başkalarının fikirlerine bu aralar fazlaca önem verir oldunuz. Sevgiliniz hakkında arkadaşlarınızın değil, sizin ne düşündüğünüz önemli. Bugün tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanını bulamayabilirsiniz. Bugün biraz daha tempolu çalışmanız yararlı olacak. Altından kalkamazsanız yardım istemekten çekinmeyin. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek. Sağlığınız için kolesterollü besinlerden kaçının.

Editör: Esra Seyirden