Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Partnerinizle yapacağınız konuşma, beraberliğinizin aşama kaydetmesine yardımcı olabilir. Duygularınıza kapılıp hareket etmek yerine, olayları izleyerek adım atmalısınız. İşinizde, sizi rahatsız eden konuyu birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmak istiyorsunuz, fakat tartışmak için seçtiğiniz zaman doğru değil. Bu yüzleşme ters durumlar yaratabilir ve tartışmanın boyutları değişebilir. Doğru zamanı beklemelisiniz. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünün. Soğuk hava sağlığınızı etkiliyor.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayı

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelmeniz mümkün. Çevrenizdekilere karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgilinizi çok sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarılı olduğunuz söylenemez. Bu durum aranızda zaman zaman gerginliklere sebep oluyor. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz arasında memnuniyetle karşılanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. ?u sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Mesleğinizde köklü bir değişiklik yaparak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmalısınız. Geçmişe bir çizgi çekin ve bu yola devam etmeyeceğinizi açık bir biçimde ifade edin. Böylece yeni gelişmelere zemin hazırlamış olacaksınız. Elinizden bir para çıkabilir. Canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Potansiyel aşk ilişkinizin içinde üçüncü bir kişi var. Yüzleşmeye hazır olun! İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Bu konularda otoritelerden destek almanız mümkün. Performansınızı dengede tutmayı başarırsanız, kazancınızda gözle görülür bir artış fark edeceksiniz. Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aklınızda iş ve aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman, zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bugün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Arkadaşlarınız sevgilinizi şımarttığınızı düşünüyor. Siz ise sürekli vermekten bir türlü vazgeçemiyorsunuz. İşinizle ilgili gösterdiğiniz aşırı hırs sizi doğru olandan alıkoyuyor ve hedeflediğiniz yolda zirveye çıkmanıza engel oluyor. Artık uzun vadeli düşünmeli ve zararlı işlerle uğraşmamalısınız. Çünkü farkında olmadan kendi kendinize zarar veriyorsunuz. Parayla ilgili sorunlar sizi yorabilir. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin hareket etmeyi öğrenin.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Beraber olduğunuz kişi yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor ve zaman zaman kapris yapıyor. Sevgilinizle iletişim zorluğu yaşayacağınız bugün, kelimelerinizi dikkatli seçin. Çalışma hayatında ayrıntılar üzerinde daha çok durmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Parasal durumunuz pek iyi değil. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Sağlığınızla ilgili küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Geçmiş yaşantınıza bakıp eski günlerinizi yad edeceksiniz. Geçmişe yaptığınız yolculuk, yapmak istedikleriniz için size ilham verecek ve sizi harekete geçirecek. Eğer bugünden kaçmak için geçmişe dalıyorsanız dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde kimse özlemlerinizi ve isteklerinizi algılamaz. Yaşadığınız masalımsı aşk ise çok geride kaldı. Artık gerçeğe dönmenin zamanı geldi. İlişkilerinizde nicelikten çok niteliğe önem verirseniz, gerçek dostlar bulacaksınız. Maddi açıdan rahatlama var.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Uzun süredir yaşadığınız duygusal karmaşa, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınız kararlı bir biçimde sürüyor. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgilinizle ilişkinizi yeniden gözden geçirmeli ve onunla daha çok vakit geçirmelisiniz. Ona sadık kalın! Bugün iş yerinde sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Yoksa bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan yardım almaya çalışın. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgilinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

Editör: Esra Seyirden