Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizin gelip geçici kaprislerini hoş karşılamalısınız, bunlar güven ve bağımlılığı sarsıcı şeyler değil. Küçük sıkıntıları büyük görürseniz boş yere üzüntü yaşamış olursunuz. İşinizdeki özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Farklı işkolunda çalışma isteğinizle ilgili girişimlerde bulunurken aceleci ve yüzeysel bilgilerle karar vermekten kaçının. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Özel hayatınızda akıntıya kürek çekiyorsunuz. Karşınızdaki kimsenin aklını çelmişler, ne yapsanız faydası yok. Başka bir fırsatın peşine düşseniz daha iyi. İşinizle ilgili sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız. Genel bir sıkıntının parçası olduğunu biliyorsunuz. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Aşırı diyetler uygulamak yerine az ve bilinçli tüketin.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sizi terk eden sevgilinizi döndürmek için hiçbir şey yapmayı düşünmüyorsunuz. Oysa sizden bir hareket bekliyor. En büyük korkusu da ansızın başka birisini bulup çekip gitmeniz. İş ortamınızdan memnun değilsiniz. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde fayda var.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgiliniz siz güvenmek istiyor. Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlayın. Rekabetten hoşlanmamanıza rağmen giderek rekabetin esiri olmaya başladınız. Boşuna vesveseye kapılmayın, rakibinizin sizin yanınızda en küçük şansı dahi yok! Kendinize güvenle ve cesaretle yapacağınız yeni bir teşebbüs size çok şey kazandıracak! Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün. Eğer kalbiniz boşsa bugün uzun soluklu bir ilişkiye adım atmak için şans ve yıldızlar sizden yana. Kendinize de çevrenizdekilere de çok güveniyorsunuz. Kendinize güvenmekte haklı olabilirsiniz ama çevrenizdeki herkes sizin kadar güvenilir değil. Kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Gönül işlerinizi arap saçına çevirmek için fırsat kollayan biri var, onun kıskançlığından kendinizi koruyun. Sırlarınızı daha iyi muhafaza edin. İşinizi giderek daha çok seviyorsunuz. Başlangıçta gözünüz hep dışarıdaydı, şimdi bir yere kıpırdamaya niyetiniz yok. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün. Bazı durumlarda aşırı hiddetleniyor ve baş ağrısı çekebiliyorsunuz. Kontrollü olmaya çalışın.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Uzun zamandır aşk hayatınızın durgunluğundan şikayet ediyordunuz. Tanışacağınız bir kişiden çok fazla etkilenmeniz mümkün. İş disiplininiz mükemmel. Kendi işinizi kendiniz görebilecek kadar güçlüsünüz, tek eksiğiniz kendinize güveniniz. Bugün bir girişimde bulunursanız alacağınız ilk netice size cesaret verecek. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Yakın çevrenizden birine karşı duygularınız her an aşka dönüşebilir. Kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz, fakat bu, güzel bir birlikteliğin başlangıcı olacak. Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir hayaliniz var. Ne yazık ki gerçekleşmesi sadece size bağlı değil. Hayalinizin gerçekleşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Yeni tanışacağınız birine aşık olabilirsiniz. Olumlu puan vermeden önce daha yakından tanımanız yararlı olur. Almış olduğunuz tedbirler ve tecrübeniz, rakibinizin yaya kalmasını sağlayacak. Hesaplaşma ve kendinizi kabul ettirme günü geldi ama yine de kırıcı olmayın! Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Üzerinizde yıldızların birbirleri ile zıt tesirleri var. Özel hayatınızda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İlişkinizin düzgün gitmesinin tek koşulu sizin geçmişten tamamen kopmanız. Son günlerde işinizle ilgili sorumluluklarınız yüzünden başınız dertte. Hissettiklerinizde haklısınız ama bugün ne kadar derin düşünürseniz o kadar çıkmaza girebilir ve çözüm bulmakta, karar vermekte o kadar zorlanırsınız. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizin uzaması bütçenizi sarsıyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Özel hayatınızda sevgi ve saygıya aşktan daha çok önem veriyorsunuz. O da bir ilişkide sizin aradıklarınızı arıyor. Uyumunuzun bir nedeni de bu. Bu aralar tek sorunlu alanınız iş hayatınız. Sizin dikkatinizi başka tarafa çekmek hatta sizi bıktırmak, vazgeçirmek istiyorlar, sabır gösterirseniz uzun süre elde edemeyeceğiniz bir başarıya kavuşursunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Yarım kalan diyetinize yeniden başlayabilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle beraberliğiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından bu yana, her gün yaşanan küçük sorunlar keyfinizi kaçırmaya başladı. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor. İşe yeni başlayan biri hakkında önyargılarınız var. Sezgilerinizde haklısınız, sizinle ilgili olumlu şeyler düşünmüyor. Harcamalarınıza biraz dikkat ettiğiniz takdirde, bütçeniz düzelecek. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.

Editör: Esra Seyirden