Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Özel hayatınızla ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz mutluluğu beraberinde getirecek. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. İş yerindeki huzuru problemleriyle azaltan bir arkadaşınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

İlişkinizdeki sorunları çözmek adına partneriniz birçok adım attı, ama sizin bunları görmediğiniz şeklindeki görüşlerde, haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor. Kısa bir süre sonra çıkmayı düşündüğünüz iş yolculuğu, kariyer anlamında ufkunuzu genişletecek. İş yaptığınız kişilerle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgilinize karşı duygularınızı sık sık açığa vurmanız, ilişkinizi yeniliyor. Özel günlere karşı unutkanlığınızda daha dikkatli olabilir, bugünü sizin için unutulmaz bir gün olarak değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. Unuttuğunuz bir senet ya da ödeme size sorun yaratabilir. Sağlık sorunu olanlar rahatlamaya başlıyor.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Kıskançlık huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçerseniz mutluluğunuz artacak. Size teklif edilen pozisyon değişikliğini kabul edip etmemekte tereddütleriniz var. Bu konu hakkında kararlar alırken daha sistematik düşünmeli ve şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu unutmamanız lazım. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Kendinizi yeni bir aşka hazır hissediyorsunuz. Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme var. Meslek yaşantınızda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Özel hayatınızda gösterdiğiniz özverinin herkes farkında. Herkes sizin haklı olduğunuza inanıyor. Sevgiliniz de bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda kalmak istemiyor.İşinizdeki sorunlar için size destek olmaya can atan dostlarınız var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi ödemelerinizi aksatabilir, hazırlıklı olun.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Son günlerdeki kırılgan tavrınız geride kalacak ve bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif yaşamınızın akışını değiştirebilir. İşinizde gösterdiğiniz başarılarınızı kıskanan kimselerle atışmalarınız var. Başka konulu birtakım çekemezliklerin de, bu düşüncelere destek verdiğini düşünmekte haklısınız. Yeni olumsuzluklar yaşamamak için gösterdiğiniz çabalar karşılıksız kalmayacak.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Yaşadığınız aşktan veya aileyle ilgili bir konudan dolayı duygusal anlamda düş kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin içinize kapanmanıza neden olacak ve içinizde arkanıza bakmadan her şeyi bırakıp gitme arzusu yükselecek. Önemsemeniz gereken iş görüşmeleriniz var. Zamanlama konularında gösterdiğiniz eksiklik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden oluyor. Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel olabilir. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Kendinizi bu kadar ihmal etmeyin. Hayatınızda yeni bir dönüm noktasına gelmek, eskiyi silmek istiyorsunuz. Fakat bu sizin için uygun bir zaman değil. İlk başta eski karışık durumlarınızdan ve sabit fikirlerinizden kurtulmalısınız. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk konularında pek güvenilmez bir imajınız var. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebilirsiniz. İlişkileri yarı aşk yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi. Daha problemsiz iş bağlantıları için daha geniş ilişkiler gerekiyor. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi birazda savurgan olmanızdan kaynaklanıyor. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacak.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Süregelen ilişkinizde uzun vadeli bir beraberlik fazla iyimserlik olabilir. Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye, tadını çıkarmaya devam etmelisiniz. İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgiliniz üzerinizdeki kontrolünüz biraz aşırı. Aşkı belli ölçülerde dağınık yaşamak sizi daha mutlu edebilir. İş ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız birtakım gelişmeler, ivedi kararlar almanızı gerektirebilir. Hassas olduğunuz bu gün kişisel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. ?u günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç istemelisiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun.

Editör: Esra Seyirden