Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 26 Mayıs Pazargünü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevdiğinizle son derece romantik saatler geçirebilirsiniz. Gün içerisinde ortaya çıkabilecek öfkenizi içinizde tutmayın. Sinirlerinizin gerildiği an dışarıya çıkıp açık havada yürüyüş yapın. Aksi halde tatsızlıklar sizi bekliyor. İş hayatınızı olumlu yönde etkileyecek yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte durumları değerlendirmeli ve bütün konuları enine boyuna tartışmalısınız. Dikkat tasarruflarınız erimeye başladı. Olabilecek ateşli hastalıklara karşı önleminizi almanız yararlı olabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Tümüyle hayatınızdaki yeni kişiye odaklanmışsınız. Onu çözmeye çalışırken hayatınızdaki diğer şeylerin daha önemsiz bir hale gelmesine müsaade etmeyin. Unutmayın hayat diğer alanlarda da devam ediyor. İşlerinizin, çalışmalarınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak çalışmalarınız mutlaka karşılığını bulacaktır. Harcamalarınıza biraz daha özen göstermeniz gerekiyor. Sağlık sorunlarını abartılı yaşayan birinin duygusal sömürüsü altına girmek üzeresiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

İçinizde yapmak istediğiniz ama yapamadığınız şeylere sevdiğinizi de ortak edebilirsiniz ve bu şekilde birbirinize daha da çok yakınlaşmış olursunuz. Bu arada düşünceleriniz daha da belirginleşmeye başlayacak ve dürtüleriniz sizi aşkta daha baskın taraf olmaya sevk edecek. Aşk ilişkilerinizde daha açık kalpli olun ve sıradan ilişki kurmaktan kaçının. Bunu bir fikir jimnastiği olarak kabul edin. Parasal sıkıntılardan uzak günler yaşayacaksınız. Dişçinizi arama zamanı gelmedi mi?

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Aşk hayatınızda herhangi bir beklenmedik gelişme olmayacak. Her şey eskiden olduğu gibi devam ediyor. Ona küçükte olsa hediyeler alarak sevginizi somut hale getirebilirsiniz. Bu onu oldukça mutlu edecek. Uzakta olan bir arkadaşınız sizden telefon bekliyor. Sosyal konumunuz sizin için daha da bir önemli hale gelecek ve sosyal statünüzü tekrardan gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kenara para ayıracak durumunuz yok. Bu duruma bir çare bulun! Son zamanlarda gözlerinizi fazla yordunuz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Duygusal anlamda daha pozitif düşünmeye başlamanız gerekmiyor mu? Olumsuz tavrınız ilişkinizi geri dönülmez bir noktaya doğru götürmeye başladı. İş hayatında başkalarının fikirlerini almadan attığınız adımlar sizi yanıltabilir. Çevrenizdeki tecrübeli kişilerin sözlerine kulak verin. Maddi anlamda kendinize hakim olmaya çalışın. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraf yaptınız. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Başkalarının düşüncelerine gereğinden fazla değer veriyorsunuz. Gönlünüzün sesini dinleyin ve başkalarından bu kadar çok etkilenmeyin. Aşkta güven istiyorsunuz ve bazen bilinç dışı da olsa karşı tarafı gereğinden fazla zorlayabiliyorsunuz. Biraz makul ve anlayışlı olmanız gerekli. Enerjinizi boş hayallerle tüketmeyin. Biraz daha gayretli olup yeteneklerinizin farkına varmak için gayret etmeniz gerekiyor. Maddi konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici. Başağrılarınız geçecek.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Bazı değişiklikler yaşamak istiyorsunuz. Belki de hayatınızda değişiklik yapmak zamanı gelmiştir. Hayatınızda birileri yoksa iki aşk arasında kalmanız mümkün. Karar vermek sizin için oldukça zor olabilir. Az arkadaşınız olsun, bundan sıkılmayın ve dert etmeyin, böylesi çok daha iyi. Partnerinize karşı anlayışlı olun. Hassaslık iyidir ama zaman zaman başınız bu nedenle ağrıyabilir. Sosyal ilişkilerinizden daha iyi yararlanmalı ve ustaca değerlendirmelisiniz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevginizin içinizde kalmasına müsaade etmemelisiniz. Seviyor ya da seviliyorsanız bunu partnerinizle paylaşın. Ona küçükte olsa hediyeler alarak sevginizi somut hale getirebilirsiniz. Özgün düşünceleriniz sonuçta anlamlı uygulamalara dönüşmeli. Sosyal kısıtlamalar oluşabilir hatta düşüncelerinizi, isteklerinizi söylemekte zorlanabileceğiniz bir gün. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Beslenme ile ilgili bir sorun çıkabilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Aşkta aradığınız mutluluğu bulmak o kadar da kolay olmasa gerek. Biraz da onu düşünmeli ve susup içinizde yolculuk yapmalısınız. Bu sayede isteklerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Başkalarını mutlu etmenin tadını çıkarın. Aslında siz ulaşamadığınız ve zor olan şeyleri seviyorsunuz. Anlayacağınız kendi kendinize zorluk çıkarıyorsunuz. Her şeyi oluruna bırakmaya ne dersiniz? Maddi konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açabilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatınızda biraz daha olumlu düşünmeye başladınız. Kendinize daha çok dikkat etmeli ve hayatın nereye doğru aktığını düşünmelisiniz. Aşk hayatınızı yönlendirmek sizin elinizde. İş hayatında verdiğiniz sözlere sadık kadın. Sürekli fikir değiştirmeniz çevrenizde hoş karşılanmıyor. Stres nedeniyle sağlık problemleri yaşamak istemiyorsanız kendinizi ihmal etmemelisiniz. Bir süredir çektiğiniz sağlık sorunlarınızdan kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarınızda.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Duygusal anlamda çok mutlu olacağınız bir gün. İlişkinizdeki ufak tefek sorunları büyütmezseniz daha da sağlam duruma getirebilirsiniz. Zaman zaman kendi içinize kapansanız da o kadar aşırı hissi olmanıza gerek olmadığını olaylara dışarıdan bakarak, resmin bütününe bakarak anlayacaksınız. İleriye dönük kararlar verirken geçmiş tecrübelerinizden yararlanmayı deneyin. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, endişe etmeyin sorun çıkmayacak.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Beklenmedik ve sıradışı arkadaşlıklara girebilirsiniz. İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin. İşleri kolaylaştırın ve aynı zevkleri paylaştığınız insanlarla kaynaşmaya çalışın. Sadece sosyal ilişkiler olsun diye ilişkiye giren birisi olmamaya çalışın. Yavaş yavaş duygularınız durulmaya başlayacak ve içinizden kopup gelen sevgi seline teslim olacaksınız. Verdiğiniz sözlere sadık kalın. Önümüzdeki günlerde maddi desteğe ihtiyacınız olacak, şimdiden yeni kaynak arayışına başlayın.

Editör: Esra Seyirden