Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Değerli Koçlar, aşkta sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Birlikte çıkılacak kısa bir tatil, ilişkinizi zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacak. İşinizle ilgili gereksiz korku ve şüphelerden arınıp isteklerinize ve başaracağınıza inanın. Bununla birlikte çalışma arkadaşlarınıza yumuşak ve anlayışlı davranmak size kazandıracaktır. Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Bu konuda ailenizden beklemediğiniz büyük bir destek göreceksiniz. Soğuk algınlığına dikkat.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Merhaba sevgili Boğalar, ilişkilerde hak ettiğiniz mutluluğu yakalamak için anlayışlı davranmanız gerekiyor. Hoşlandığınız kişiye karşı biraz daha sakin olun, gergin ortamlardan uzak durun. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler burçları, sevdiğiniz kişi hakkında bazı şeylerden emin olamıyor ve yeni adımlar atma kararı vermekte zorlanıyorsunuz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almak için uygun bir zaman değil. Mesleğinizle ilgili hayalperestliğinizi bir kenara bırakmalısınız. Çünkü ayaklarınız yere basmıyor. Artık gerçek yaşama dönme zamanı geldi. İsteklerinizi gerçek bir zemin üzerine oturtun ve sorumluluklarınızı unutmayın. Bugün özellikle geleceğinize yönelik maddi yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Değerli Yengeçler, geride kalan ilişkileri silin atın. Bitmiş gitmiş ilişkilerde yaşanan pişmanlıkları ve sizi tutsak eden tüm düşünceleri geride bırakın. Bugünlerde yeni başlayacak bir ilişkide gerçek aşkı bulacaksınız. İş hayatınızda bir dönüm noktasına geldiniz, köklü bir değişim söz konusu. Meslek değişimi söz konusu olmayacak, sadece kapalı kaldığını düşündüğünüz kapılar açılacak ve yükseleceksiniz. Geçmişte istemeyerek yapmış olduğunuz bir yatırımın sonucunu, bugün en iyi şekilde alacak ve çok sevineceksiniz. Hava değişimlerine karşı tedbirli olun.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslan burçlar, bitmiş ilişkinizi artık unutun. Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark etmeniz mümkün. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Beklediğiniz para ferahlık getirecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Değerli Başaklar, gönül işlerinde bir türlü istedikleriniz gerçekleşmiyor. Sakın bunlar sizin yumuşak başlılığınızdan olmasın! Ama sizi kaybetmekten de korkuyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da sizi etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Teraziler, konuşmak istediğiniz fakat konuşamadığınız konular ilişkinizde sıkıntı yaratıyor. Eğer var ise aranızdaki gerginlik bir süre daha devam edebilir. İş yerinde gün içinde sinirlenmenize yol açacak bazı olaylarla karşılaşabilir ve bu olaylara karşı vermeniz gereken tepkileri veremeyebilirsiniz. İşinizden memnun olmasanız da düzeninizi değiştirmek için henüz erken. Paranızı nasıl kullanacağınızı bilememenin sıkıntısını her geçen gün hissediyorsunuz. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, sevdiğiniz kişiyi eleştirmek yerine onunla birlikte ilişkinizin bilmediğiniz yönlerini keşfetmeye çalışın. ?ansınızı zorlamak yerine sevgilinizle birlikte sorunlarınıza dair çözüm arayışlarına gitmelisiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar almamaya çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlamalar nedeniyle bazı anlaşmazlıklar çıkabilir, sorunları büyütmeyin. Parasal harcamalarınızda sürpriz gelişmelerin olacağı bir gün. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun. 

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Yay burçları, aşk hayatında güzel gelişmeler var. Duygusal anlamda bir sorununuz yok fakat iş hayatında gergin saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara sakin ve sağduyulu yaklaşmaya çalışın. Tuttuğunu kopartan ve mücadeleden zevk alan yönünüzü uyandırın. Başka insanların sizi etkilemesine de izin vermemelisiniz. Para konularında sorunsuz, rahat bir gün geçireceksiniz. Günün stresini yok etmek için, doğada yürüyüşler yapın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, özel hayatınıza almak istediğiniz kişi var sizi derinden etkiliyor ama buna rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. Çalışma hayatındaki titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikâyetçi arkadaşlarınız var. Bugün bazı uyarılar almanız mümkün. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, aşk konusunda güzel gelişmeler var. Bugün sevgilinizle aranızda farklı bir yakınlaşma olabilir. Kalbi boş olanlar, hoşlandıkları biri ile konuşma fırsatı bulacaklar. İş yerinizde günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacak; fakat işinizi ilgilendiren idari ve hukuksal bazı konularda güçlüklerle karşılaşmanız mümkün. Son zamanlarda maddi konularda hatalar yapıyorsunuz, artık daha dikkatli olmalısınız. Baş ağrılarınız geçmezse, doktora gidin.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Değerli Balık Burçları, son günlerde en ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Meslek hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir toplantıda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Para konularında kazançlı olacağınız bu günü değerlendirin. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

Editör: Esra Seyirden