Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, bazı sözlerinizin ve davranışlarınızın, sevgiliniz tarafından yanlış yorumlanması kıskançlığa sebep olabilir. Hatalı durumu hemen düzeltmeniz, kendinizi kabul ettirmeniz gerekiyor. Unutmayın güven sevgide tek şarttır! Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, gururunuz ve ihmalleriniz yüzünden sevgilinizin size olan ilgisi yok oldu, ama henüz her şeyi kaybetmediniz. Göstereceğiniz yaklaşım, yapacağınız candan konuşma aşk hayatınızı canlandıracak. İşyerinizde iş sorunlarınızı birilerine açmaya cesaret edemiyorsunuz. ?imdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, bugün en önemli arzularınızın kolaylıkla yerine geldiğini göreceksiniz. Bu şans aşkta da olabilir, parada da! Eğer bu dönemde sevgilinizle birbirinizi desteklerseniz, ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. İşinizdeki bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir. Uzun zamandır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, aşk yaşamınızdaki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket anı bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, ama ortada gerçekleşen hiçbir isteğiniz yok! Arzu ve heveslerinize en iyi ve en kesin şekilde ancak kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, farklılığından dolayı, ilişkinizde sorunlar var. Sevgilinize uymak adına tavrınızı değiştirmeyin. Ayrıca, partnerinizin de, sizin için kendi tavrını değiştirmesini beklemek hata olur. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar olabilir. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve hayatınızı şekillendirebilecek teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz mümkün. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, sansınızı fazla zorlamanın hiçbir faydası yok, olacak olur! Siz özel hayatınızla ilgili yapmanız gereken her şeyi yaptınız, her yaklaşımı gösterdiniz. ?imdi sabırla neticeyi bekleyin. Bir bekleyiş boşuna olmayacak! İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kararsız olmanız sonuca varmanızı geciktirebilir. Her şeyi sezgilerinizle değerlendirme eğilimine kapılmayın. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler ilişkinizde verdiğiniz ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu göremiyorsunuz. Bir gün verdiği tüm tavizleri geri isteyip ilişkiyi bitirebilir. Mesleğinizle ilgili cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Bugünlerde birine kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler eğer izin verirseniz, romantik bir ilişkiyle sonuçlanacak bir arkadaşlığınız olacak. Bu ilişkinin sadece bir aşk macerası olduğunu düşünmeyin. Bu sizin yaşam boyu beraber olacağınız bir ilişki arkadaşı olabilir. İş yerinizde aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri göremiyorsunuz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranın. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Sağlığınız için düzenli spor yapın.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, gönül maceranız sizi düşündürüyor. Karşınızdaki kişinin bu ilişkiden ne beklediğini anlamaya çalışarak, kendi beklentilerinizle karşılaştırın. Partnerinizin isteklerine ilgi gösterin ve ona karşı sevecen olun. İşinizde yükselmenizi sağlayacak, aklınızdan geçen birçok proje var. En akla yakınını hayata geçirmek için uğraşırsanız daha gerçekçi olabilir. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Sağlık konularını abartıyorsunuz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, aşk hayatınızdaki karmaşa canınızı fazlasıyla sıkıyor. Bu çelişkili bir ilişki olduğundan, duygularınız mantıklı davranmanıza engel olmasın! İşyerinizdeki huzur genel huzurunuzu da etkiliyor. Canınızı sıkan küçük bir sorununun huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Abartılı davranmak sonradan hayal kırıklığına neden olabilir. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz. Yeme içme alışkanlığınızı değiştirerek kilonuzu kontrol etmeniz mümkün.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, partnerinizle aranızdaki ilişkide heyecan kadar sevgiye de önem veriyorsunuz. Bunu yeterince dile getiremediğiniz için istemeden kırılıyorsunuz. O sizin sevgi isteğinizin farkında, kendince sevgi gösteriyor. İşinizle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmak bazen mütevazı gelişmelerin de önünü kapatıyor. Neyse ki, bugünlerde beklentilerinize uygun gelişmeler söz konusu. Gelecekle ilgili mükemmel haberler alabilirsiniz. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir. Rahatsızlığınızın tedavisini yarıda bırakmayın.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, birlikte olduğunuz kişi her günü sizinle paylaşmak istiyor. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem. Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonu geldi. Bugün bu çalışmanızla ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

Editör: Esra Seyirden