İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi’nde İlçe Kongre süreci Menemen İlçe Kongresi ile sona erdi. Menemen İlçe Kongresi’nde seçimi 186 oy ile Turan Erdoğan kazanırken, Ömer Güney de 170 oyda kaldı.

İlçe Kongresi’nin ardından Turan Erdoğan ve Ömer Güney önemli mesajlar içeren teşekkür açıklamalarında bulundu.

‘DEĞİŞMEYECEK ŞEY...’

Seçimi kaybeden Ömer Güney, Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Kongresi’nin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Menemen İlçe Kongresi’nin önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Güney, “Geldiğimiz noktada benim için yine değişmeyecek tek şey; Cumhuriyet Halk Partisi’nin, partimin iktidar olması için çalışmaktır, ideallerimin peşinden koşmaktır. Dediğim gibi, önemli olan yolumuzu şaşırmamaktır, çoğalarak bu yolu yürümektir. Bana güvenen, ne olursa olsun destekleyen; bu görevin hakkını vereceğime inanan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘MASKE TAKMIŞ BU KORKAK ZAT’LAR...’

Kendisine hakaret edenlere karşı yasal süreci başlatacağını ifade eden Ömer Güney, “Partililiğimi tartıştırmam; siyasi duruşumu ve yolculuğumu hiçbir zafiyetin kucağına terk etmem. Hiç kimsenin, kongremize halel getirmesine de asla izin vermem. Yakışıksız benzetmelerle beni ve aldığım sonucu itibarsızlaştırmaya çalışanların ise vahim bir durumda olduklarını düşünüyorum ki bence maske takmış bu korkak zat’lar; bizim gerçek partililerimiz olamazlar. Çünkü, gerçek bir Cumhuriyet Halk Partili, partilisine hakaret etmez, onu aşağılamaz” diye konuştu.

‘KAYBEDEN YOKTUR’

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Menemen İlçe Kongresi’nde seçimi kazanarak CHP Menemen İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Turan Erdoğan ise bir teşekkür mesajı yayınladı. Erdoğan, “İlçe kongremize katılarak ilçe başkanı seçilmeme katkı koyan, bana oy verene ve vermeyen herkese teşekkür ederim. Kaybeden yoktur, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi