İZ GAZETE- Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 CHP'li milletvekiline ait fezleke ve dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Kılıçdaroğlu buna yönelik sosyal medya hesabı üzerinden, "Ülke lebalep hasta, hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil. Gece yarısı muhalefet partisinin ofislerini vinçlerle basıyorlar. Gündemi değiştirmek gerekiyor. Algıcıların algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız diye. Yahu önemli olan Kılıçdaroğlu değil, önemli olan ülkedir. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin, yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan!" ifadelerini kullanarak bir video çekti. 

'KABUL ETMİYORUZ'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden, Kılıçdaroğlu'nun videosunu paylaşarak, "Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve 8 vekilimizin dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili fezlekenin TBMM’de yer alması, demokrasimiz ile hiçbir koşulda uyuşmamaktadır. Doğru soruların yanlış sonuçlar doğurmasını kabul etmiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi