Sergide, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm öğretim elemanları; Bedri Karayağmurlar, Dizar Ercivan Zencirci, Ekin Boztaş, Emine Halıçınarlı, Kamuran Köseoğlu, Melek Şahan ve Merih Tekin Bender’e ait çalışmalar yer alıyor.

Sanatseverlerin, plastik sanatlar içinde yer alan farklı tekniklerden oluşan çalışmaları görme fırsatı yakaladıkları  sergi, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde 22 Mayıs 2017 tarihine kadar gezilebilecek.

Serginin açılışına Eğitim Fakültesi Dekan Vekili  Prof. Dr. Hülya Yılmaz, Eğitim Fakültesi  Güzel Sanatlar Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender, Doç. Dr. Melek Şahan, Doç. Dr. Dizar Ercivan Zencirci, Prof. Dr. Bedir Karayağmurlar, Yrd. Doç. Dr. Ekin Boztaş ve Arş. Gör. Kamuran Köseoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü’nün  her yıl sanatsal üretimlere ve eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettiğini belirten Prof. Dr. Tekin Bender, “Öğrencilerle beraber sanatsal aktiviteleri sürdürürken bir taraftan kendi üretimimizi de oluşturuyoruz. Böylelikle eğitim-öğretiminde daha amaçlı ve daha doğru ilerlediğini düşünüyoruz” dedi.

Ege Üniversitesi’nin en genç fakültelerinden birinin Eğitim Fakültesi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hülya Yılmaz, “Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü çalışkan ve en dinamik bir  bölümümüz. Sergide hocalarımızın dersin dışında gerçekleştirdiği eserler de yer alıyor. Bunlar hepimiz için çok kıymetli eserler” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi