1. Lig'de Denizlispor'u deplasmanda 2-1 yenerek 4 maçlık galibiyet hasretine son veren Altınordulu futbolcular, ödül olarak Yılmaz Erdoğan'ın 'Münaşaka' isimli oyununa gitti. 

Kültürpark'taki İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde sahneye konulan tek kişilik gösteriyi, tüm idari ve teknik kadro ile U14, U15, U16, U17, U19 ve A takım futbolcuları izledi. "Gösteriyi Altınordu'nun da izleyeceğini söylediklerinde sadece ilk 11 gelecek sanmıştık" diyen Yılmaz Erdoğan, "Ancak karşımda 125 kişiyi görünce gerçekten çok sevindim. Demek ki, bu topraklarda futbolcularını tiyatroya götüren kulüpler de varmış" diye konuştu. Altınordu'nun çocuk tiyatrosuna sahip tek kulüp olduğunu öğrenince daha da mutlu olduğunu söyleyen Yılmaz Erdoğan, "Aslında hep bir yere varacağımızı sanıyoruz ama ne yaparsak yapalım o yere varamıyoruz. Ben şunu anladım ki, hedefe varmak için gidilen yol güzel. O yolda geçirilen zamanlar, öğrenilenler güzel. İşte Altınordu bunu yapıyor" dedi.

Gösterinin bitiminde ise tüm Altınorduluları sahneye davet eden Yılmaz Erdoğan, onlara "Hayat sadece futbol oynamak değil, hayatın kendisini öğrenmek. Kulübünüz size işte bunu öğretiyor. Kıymet bilin, çok çalışın. Türk futbolunun gerçek anlamdaki geleceği olun" diye öğüt verdi.

Altınordu Başkan Vekili Barış Orhunbilge ile Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu günün anısına Erdoğan'a Altınordu forması ve seramikten Altınordu topu hediye etti.

 

Editör: Haber Merkezi