Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında düzenlenen resmi törenlere Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Narlıdere Garnizon Komutan vekili İstihkam Albay Suat Özbakış,Gaziler, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, hemşehri dernekleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve Narlıdereli vatandaşlar katıldı.

ATATÜRK OROTORYOSU AYAKTA ALKIŞLANDI  

Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında Atatürk heykelinin önünde meşaleler yakıldı ve sırasıyla Kaymakamlık, İstihkam komutanlığı, Narlıdere Belediyesi, siyasi partiler ve derneklerin çelenkleri Demokrasi meydanında bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına sunuldu. Saatler Dokuzu beş geçe sirenler çaldı, saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal marşının söylenilmesiyle sona eren çelenk sunumtöreninin ardından Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde Takev Orta Okulu tarafından 10 Kasım için düzenledikleri Atatürk’ü Oratoryosu sahnelendi.Hazırlanan Oratoryo’yu büyük bir beğeni ile izleyen kalabalık ayakta alkışladı.

BATUR MESAJ YAYINLADI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yılı sebebi ile bir mesaj yayınlayan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Sonsuzluğun başladığı bir tarih varsa o bizim için 10 Kasım'dır. Cumhuriyetimizin kurucusu, ülkemizin çağdaş ve aydınlık yolunun tek ve ebedi mimarı, kalbimizden ve zihnimizden asla silinmeyecek, tarihe altın harflerle adı yazılan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda saygıyla eğiliyor; şükran ve özlemle anıyorum” dedi.