Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan ile Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür'ün de katıldıkları törende, Ilgın Timoçin ve orkestrası canlı performanslarıyla geceye renk kattı. Saat 18.00'de başlayan ödül töreni, kokteyl ve danslarla devam etti ve 21.00'e kadar sürdü. 

Konak Pier ve Kültürpark Tenis Kulübü işbirliği ile düzenlenen turnuvanın ödül töreninde, Konak Pier Genel Koordinatörü Osman Gençer’e, Konak Pier Pazarlama Direktörü Arman Gençer’e ve organizasyona verdiği katkılardan dolayı La Pierto yöneticileri Erhan Turnagöl ile Gökhan Keklik'e teşekkür plaketi takdim edildi. 

Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, çekişmeli geçen maçlar boyunca heyecanlı dakikaların yaşandığını belirterek “Turnuvamızın gerçekleşmesini sağlayan sponsorlarımız başta olmak üzere, hakemlerimiz, sporcularımız ve emek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz. Kültürpark ailesi olarak yıllar sonra başka bir mekanda misafir edilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye’nin en güzel noktalarından biri olan Konak Pier Yaşam Merkezi’nin renovasyonu ve Konak Pier Marketplace yatırımı ile İzmirimizin simgesi olacağından hiç şüphemiz yok. Hem turnuvamız için hem de İzmir’e eşsiz bir değer kattığı için Suphi Koyuncuoğlu’na ve ailesine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“GELENEKSEL TURNUVA”

Konak Pier Pazarlama Direktörü Arman Gençer ise ilkini gerçekleştirdikleri bu turnuvayı başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek “Bu tenis dolu hafta için kulübe ve tüm sporculara teşekkür ediyoruz. Çok güzel maçlar izledik. Bu bir başlangıç, turnuvamızı geleneksel hale dönüştürmek, gücümüz yettiğince tenise destek vermek istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ve plaket töreninin ardından geceye Ilgın Timoçin konseri ve danslarla devam edildi. 

Editör: Haber Merkezi