Genç aday aday Hakan Kılıç, seçim çalışmalarına Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile sürdürüyor. Kılıç, Narlıdere'deki Dernek ve STK temsilcileri ile buluşarak 29 Ekim mesajları verdi. 

CHP Narlıdere Belediye Başkan aday adayı Hakan Kılıç, ADD Narlıdere, Temad Narlıdere, Dersimliler, Tokatlılar, Ordu Gürgentepeliler, Diyarbakırlılar, Sivas İslimliler Derneklerini ve Narlıdere Briç kulübünü ziyaret etti. 

Kılıç ziyaretlerinde şu mesajı verdi; "Her yıl ulusla coşkuyla, kıvançla, kutladığımız en büyük bayramımız 95 yaşında. Cumhuriyet yönetimiyle birlikte milletimiz özgürlük ve eşitlik gibi temel insan haklarına kavuşmuş, çağdaş bir yapıda yaşamını sürdürmeye başlamıştır.

Atatürk ve arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz verdikleri mücadeleler ve kazandıkları zaferlerle Cumhuriyeti milletimize armağan etmişlerdir. Şehitlerimizin ve gazilerimizin armağan ettikleri Cumhuriyet ile milletimiz bağımsız, özgür ve güven içinde bir yaşama kavuşmuştur. Dolayısıyla Cumhuriyetin önemini kavramak, anlamak ve ona sahip çıkmak birincil görevimizdir. Bu vesileyle ülkemizin, İzmirimizin, Narlıderemizin bayramını en derin saygı ve şükranlarımla kutlarım."



 

Editör: Haber Merkezi