ÖZGÜR ŞENGÜL/İZ GAZETE- İstanbul Başakşehir'de Uzun İnşaat'ta elektrik işçisi olarak çalışan Gökhan Güneş’in kaçırılma anı inşaatın güvenlik kamerasında görüldüğünü ve Gökhan’ın ailesinin görüntüleri alıp karakola başvurduğunu söyleyen Turgut, polisin görüntüleri incelemediğini söylerken “Bu bile Gökhan'ın kim tarafından kaçırıldığını gösteriyor” dedi.
 

SALDIRILAR KAYBETME POLİTİKASIDIR

Jandarma İstihbaratının Gökhan'ın İstanbul'daki ailesini değil, Tokat'taki amcasını aradığını 'Gökhan orada mı' diye sorarak kaçırmadan haberi yokmuş gibi davrandığını belirten Turgut, TEM’in ise Gökhan bizde değil dediğini ifade etti . Turgut, sözlerine şöyle devam etti “Faşizm kitlelerin kabaran öfkesinin devrimci güçlerle buluşmasını engellemek ve kendi ömrünü uzatmak için sosyalistlere saldırıyor. Bu saldırı politikasından bir tanesi de kaybetme politikasıdır. İçişleri Bakanlığı eliyle merkezi bir politika olarak yürütülen kaçırma, itirafçılaştırma ve ajanlaştırma saldırıları örgütlü yapıları ve öncü güçleri dağıtmak için yeniden ve artarak devreye sokuluyor. Partimiz, itirafçı ifadelerine dayanarak hazırlanan polis fezlekelerine gerçekleştirilen gözaltı ve tutuklama saldırılarıyla bu konseptin özel hedefinde tutuluyor Biz sizin hilelerinizi ve oyunlarınızı, kendini KGT, MİT, TEM olarak tanıtan devlet güçlerinin kaçırma ve ajanlaştırma operasyonlarını gayet iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

‘GÖKHAN’I BULMAK İÇİN SEFERBER OLMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Devletin gözaltında kaybetme politikasını Hüseyin Toraman ve Hasan Ocak'tan bildiklerini aktaran Turgut, “Devlette bizim mücadele geleneğimizi ve azmimizi biliyor. İşçi sınıfı ve ezilenleri faşizmin azgın saldırılarına karşı devrimci ve sosyalistlerin saflarında birleşmeye, her alanda mücadele etmeye, Gökhan'ı bulmak için seferber olmaya çağırıyoruz! Kaybetme politikasını püskürtelim. Gökhan'ı kaçıranlardan hesap soralım! Bir kez daha söylüyoruz; Kaybedenler kaybedecek! Gökhan'ı sağ aldınız, sağ vereceksiniz!” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi