Dünyanın dört bir yanında omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmaları desteklemek amacıyla koşulan Wings for Life World Run, bu sene 7 Mayıs’ta ikinci kez İzmir’de koşulacak. Geçtiğimiz sene gerçekleşen yarışa 18’i tekerlekli sandalyeli koşucu olmak üzere 364 kişiyle katılan Wings For Life Karşıyaka takımı, 2017 için de hazırlıklarına Aralık ayından bu yana devam ediyor.

Pazar günü tekrar bir araya gelen koşucular, Aralık ayından bu yana Wings For Life World Run uygulaması ile hazırlanıyorlardı. Yakalama Aracı’nın simulasyonunu da içeren uygulamayla katılımcılar, en uzağa koşmak için çalışabiliyor. Son antrenmanlarında ise Yağız Avcı’nın koltuğunda oturduğu Yakalama Aracı onlara eşlik etti.

Karşıyaka One Team takımı, Aralık ayından bu yana haftada iki gün Mert Onaran ve Gökmen Aras eşliğinde Wings for Life World Run çalışmalarına devam ediyor. 2016’da 10 ayrı STK’nın da bünyesine katılarak yarıştığı takımın bu seneki hedefi ise daha fazla katılımcı ile yarışarak, omurilik felci tedavisi yararına düzenlenen Wings For Life Dünya Koşusu’na daha da destek vermek.

Editör: Haber Merkezi