Aliağa’da, Sevenlerin Çiçekçisi olarak bilinen Çiçekçi esnafı Hüseyin Fidan, kaleme aldığı ilk kitabının satış gelirlerini Yardımseverler Derneği'ne bağışladı.

Bağış ile ilgili olarak Aliağa Kaymakamlığında Kaymakam Ömer Karaman’ın huzurunda bir tören düzenlendi. Törende derneğin yönetimi de tam kadro hazır bulundu.

FİDAN; “BU GÜZELİM DERNEĞE BU ŞEKİLDE DESTEK OLMAKTAN DOLAYI ÇOK BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUM..”

Fidan kitabını dernek başkanı Dilek Gülboy’a verirken; “Aliağa Yardımseverler Derneği son derece ulvi çalışmalara imza atıyor. Onları dikkatle takip ediyorum. Birinci kitabımın satış gelirini bütünüyle derneğe bağışladım. Yakında yazımı bitecek olan ikinci kitabımı da yine aynı şekilde derneğe bağışlayacağım.

“ALİAĞA’LI HEMŞEHRİLERİME, DERNEĞE DESTEK OLMALARI ÇAĞRISINDA BULUNUYORUM..”

Ben bu güzelim derneğe bu şekilde katkıda bulunarak onların yaptığı ve bundan sonrada yapacakları hayırlara da karınca kaderince katkıda bulunmak istiyorum. Durumu müsait olan tüm hemşehrilerime de hem derneğe bağış yapmaları hem de kitabımı satın almaları çağrısında bulunuyorum. Onlar maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs veriyorlar, onların geleceğinin şekillenmesinde çok büyük bir rol oynuyorlar. Bundan daha ulvi bir hizmet olabilir mi?.” şeklinde konuştu.

Başkan Dilek Gülboy’da, kitabı yönetim kurulu arkadaşlarım adına kabul ediyorum, çok teşekkür ediyorum ifadesinde bulundu.

Kaymakam Ömer Karaman ise son derece mutlu bir anı yaşadığını ve bu türden dayanışmalarla pek çok gencin önünün açılacağına inandığını belirtip Fidan’ı kutladı, Gülboy’a ise, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kendi yazdığı kitaplardan bazılarını Gülboy’a hediye etti.

Tören sohbet ve toplu halde fotoğraf çekilmesiyle sona erdi… (KUZEYEGEHABER-ERDİNÇ ŞAHİN)

Editör: Haber Merkezi