Ankara’da yaşayan İzmirlilerin kurduğu İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği hafta sonu gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını belirledi. Yasin Aksu’nun yeniden yönetim kurulu başkanı olarak 3 yıl görev yapacağı yeni yönetimde Ayten Gülsever yönetim kurulu başkan yardımcısı, Mehmet Moran genel sekreter, Özenç Sancar sayman olarak görevlendirilirken Sevinç Kocatürk, Çiğdem Kayacan ve Merve Karadayı yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı hakkında bilgi veren Başkan Yasin Aksu, yeni dönemde EGEM Platformu Dönem Başkanlığı’nı da üstleneceklerini hatırlatarak Kasım ayında düzenlenecek fuarın ev sahibinin İzmir ili olacağını belirtti.

Yeni dönem projeleri hakkında da bilgi veren Aksu, “İlk olarak Ankara’da yaşayan tüm İzmirlilere ulaşmaya çalışacağız. İzmir’den Ankara’ya okumak için gelen öğrencilerimize mümkün olduğunca daha fazla destek olmaya çalışacağız. Fuarlar dışında kültür geceleri, üyeler ile kahvaltılar, İzmirli sanatçıların katılacağı konserler, söyleşiler gibi sosyal etkinliklere de daha fazla ağırlık vereceğiz” diyerek önümüzdeki 3 yıl da İzmirli hemşerileri ile daha etkin bir iletişimde olmayı amaçladıklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi